Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Проєкти рішень селищної ради №- «Проєкти рішень пленарного засідання 27 чергової сесії Калитянської селищної ради VIIІ скликання»

Кількість переглядів: 121
Скликання: 8
Сесія: 27
Тип документу: Проєкти рішень селищної ради
Дата: 06.01.2022
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень пленарного засідання 27 чергової сесії Калитянської селищної ради VIIІ скликання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження ліміту споживання паливно-мастильних матеріалів на 2022 рік (0.02 МБ)
  2. АРКУШ ПОГОДЖЕННЯ Про затвердження ліміту споживання паливно-мастильних матеріалів на 2022 рік (0.01 МБ)
  3. ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА до внесення у порядок денний розгляду сесії питання: Про затвердження ліміту споживання паливно-мастильних матеріалів на 2022 рік (0.01 МБ)
  4. Про впорядкування умов оплати праці селищного голови на 2022 рік (0.02 МБ)
  5. Про впорядкування умов оплати праці керівного складу працівників Виконавчого комітету Калитянської селищної ради на 2022 рік (0.02 МБ)
  6. АРКУШ ПОГОДЖЕННЯ Про впорядкування умов оплати праці керівного складу працівників Виконавчого комітету Калитянської селищної ради на 2022 рік (0.01 МБ)
  7. АРКУШ ПОГОДЖЕННЯ Про впорядкування умов оплати праці селищного голови на 2022 рік (0.01 МБ)
  8. ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА до внесення у порядок денний розгляду сесії питання: Про впорядкування умов оплати праці керівного складу працівників Виконавчого комітету Калитянської селищної ради на 2022 рік (0.01 МБ)
  9. ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА до внесення у порядок денний розгляду сесії питання: Про впорядкування умов оплати праці селищного голови на 2022 рік (0.01 МБ)
  10. Про внесення змін до Плану фінансового забезпечення на 2022 рік Програми «Розвиток та фінансова підпримка комунального підприємства «Надія» на 2022-2027 роки (0.02 МБ)
  11. План фінансового забезпечення програми (0.04 МБ)
  12. Про затвердження плану роботи, графіку проведення пленарних засідань та засідань постійних комісій Калитянської селищної ради на 2022 рік (0.02 МБ)
  13. Про затвердження звіту про виконання бюджету Калитянської селищної ради за 2021 рік (0.04 МБ)
  14. Звіт про виконання бюджету по Калитянській селищній раді за 2021 рік (0.17 МБ)
  15. Про створення віддалених робочих місць відділу «Центр надання адміністративних послуг» Виконавчого комітету Калитянської селищної ради (0.04 МБ)
  16. Про передачу в оперативне управління майна Калитянській ЗОШ I-III ступенів (0.02 МБ)
  17. Про надання згоди на розірвання договору оренди землі від 31.05.2012 року з ТОВ «УНІ-ПАК» (0.04 МБ)
  18. Про вилучення з постійного користування Калитянського споживчого товариства земельних ділянок (0.02 МБ)
  19. Про внесення змін до рішення Калитянської селищної ради від 18 листопада 2021 року №1268-21-VІІІ (0.02 МБ)
  20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Васяновичу Олександр Олександрович (0.02 МБ)
  21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів громадянину Вільчинському Олександру Францовичу (0.02 МБ)
  22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Гопкало Наталії Андріївні (0.02 МБ)
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Зарудному Богдану Васильовичу (0.02 МБ)
  24. Про затвердження проєкту зеину Коліденкову Віталію Омлеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянлександровичу (0.02 МБ)
  25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Лісовській Олені Анатоліївні (0.02 МБ)
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Матвієнку Андрію Сергійовичу (0.02 МБ)
  27. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Матвієнку Ігору Віталійовичу (0.02 МБ)
  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянину Міннікаєву Аміру Ільгізовичу (0.02 МБ)
  29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Моругому Сергію Вікторовичу (0.02 МБ)
  30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Сергієнку Андрію Петровичу (0.02 МБ)
  31. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянці Столярчук Анжелі Федорівні (0.02 МБ)
  32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Тертію Тарасу Володимировичу (0.02 МБ)
  33. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці Фоміній Олені Миколаївні (0.02 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки що перебуває у комунальній власності Калитянської селищної ради (0.02 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Сизоненку Андрію Дмитровичу (0.02 МБ)
  36. Про надання дозволу громадянці Дрозд Валентині Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  37. Про надання дозволу громадянці Падій Наталії Олегівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  38. Про надання дозволу громадянці Чумак Марії Михайлівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  39. Про розробку детального плану території смт Калита район вул. Миру. (0.02 МБ)
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Авраменко Анастасії Опанасівні (0.02 МБ)
  41. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення колективного садівництва громадянці Алєксандровій Ганні Іванівні (0.02 МБ)
  42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення колективного садівництва громадянці Апостол Євгенії Анатоліївні (0.02 МБ)
  43. Про надання дозволу громадянці Бабіч Тетяні Олексіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.02 МБ)
  44. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Биховець Валентині Олександрівні (0.02 МБ)
  45. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянці Бобошко Лілії Петрівні (0.02 МБ)
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Омельчуку Олександру Олександровичу (0.02 МБ)
  47. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення колективного садівництва громадянці Онопрієнко Ользі Петрівні (0.02 МБ)
  48. Про надання дозволу громадянину Ременюку Олександру Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарст (0.02 МБ)
  49. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення колективного садівництва громадянці Симоненко Ларисі Олександрівн (0.02 МБ)
  50. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Хмельку Святославу Васильовичу (0.02 МБ)
  51. Про надання дозволу громадянину Циганчуку Анатолію Руслановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  52. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянці Яроцькій Оксані Анатоліївні (0.02 МБ)
  53. Про внесення змін до рішення Калитянської селищної ради від 18 листопада 2021 року № 1244-21-VІІІ (0.02 МБ)
  54. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Величківському Миколі Михайловичу (0.02 МБ)
  55. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Вороному Юрію Васильовичу (0.02 МБ)
  56. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів громадянці Заєць Тетяні Іванівні (0.02 МБ)
  57. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянці Зарічняк Юлії Юріївні (0.02 МБ)
  58. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів громадянину Кисельову Сергію Євгеновичу (0.02 МБ)
  59. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів громадянину Кобі Олександру Івановичу (0.02 МБ)
  60. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Мишенко Людмилі Василівні (0.02 МБ)
  61. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів громадянину Морозюку Миколі Миколайовичу (0.02 МБ)
  62. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Обловатній Людмилі Анатоліївні (0.02 МБ)
  63. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Оріховському Вадиму Павловичу (0.02 МБ)
  64. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів громадянину Печевалу Василю Миколайовичу (0.02 МБ)
  65. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Рудю Віталію Васильовичу (0.02 МБ)
  66. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Софінській Наталії Станіславівні (0.02 МБ)
  67. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Шимку Руслану Юрійовичу (0.02 МБ)
  68. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів громадянці Шишулькіній Алісі Семенівні (0.02 МБ)
  69. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки громадянину Корюковцю Дмитру Григоровичу (0.02 МБ)
  70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Антипенко Ользі Іванівні та Василенко Валентині Волод (0.02 МБ)
  71. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Антипенко Ользі Іванівні та Василенко Валентині Волод (0.02 МБ)
  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Антипенко Ользі Іванівні та Василенко Валентині Волод (0.02 МБ)
  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Базарній Тетяні Петрівні, Благодирь Олені Петрівні та (0.02 МБ)
  74. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Базарній Тетяні Петрівні, Благодирь Олені Петрівні та (0.02 МБ)
  75. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Базарній Тетяні Петрівні, Благодирь Олені Петрівні та (0.02 МБ)
  76. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Волинцю Григорію Миколайовичу та Передерій Валентині (0.02 МБ)
  77. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Волинцю Григорію Миколайовичу та Передерій Валентині (0.02 МБ)
  78. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Волинцю Григорію Миколайовичу та Передерій Валентині (0.02 МБ)
  79. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) Гаєвому Олексію Андрійовичу та Гаєвій Олені Михайлівні, ? Пінчук Ользі Петрівні земельної ділянки та передачу ї (0.02 МБ)
  80. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) Гаєвому Олексію Андрійовичу та Гаєвій Олені Михайлівні, ? Пінчук Ользі Петрівні земельної ділянки та передачу ї (0.02 МБ)
  81. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) Гаєвому Олексію Андрійовичу та Гаєвій Олені Михайлівні, ? Пінчук Ользі Петрівні земельної ділянки та передачу ї (0.02 МБ)
  82. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Глущенко Ганні Семенівні, Матвієнку Сергію Григорович (0.02 МБ)
  83. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Глущенко Ганні Семенівні, Матвієнку Сергію Григорович (0.02 МБ)
  84. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Глущенко Ганні Семенівні, Матвієнку Сергію Григорович (0.02 МБ)
  85. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Голушку Юрію Васильовичу та Соболевській Тамарі Васил (0.02 МБ)
  86. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Голушку Юрію Васильовичу та Соболевській Тамарі Васил (0.02 МБ)
  87. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Голушку Юрію Васильовичу та Соболевській Тамарі Васил (0.02 МБ)
  88. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Грібановій Антоніні Григорівні та Мирончуку Юрію Васи (0.02 МБ)
  89. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Грібановій Антоніні Григорівні та Мирончуку Юрію Васи (0.02 МБ)
  90. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Грібановій Антоніні Григорівні та Мирончуку Юрію Васи (0.02 МБ)
  91. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Євтушенку Олександру Федоровичу та Карпенко Любові Фе (0.02 МБ)
  92. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Євтушенку Олександру Федоровичу та Карпенко Любові Фе (0.02 МБ)
  93. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Євтушенку Олександру Федоровичу та Карпенко Любові Фе (0.02 МБ)
  94. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Євтушенку Олександру Федоровичу та Карпенко Любові Фе (0.02 МБ)
  95. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Євтушенку Олександру Федоровичу та Карпенко Любові Фе (0.02 МБ)
  96. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Євтушенку Олександру Федоровичу та Карпенко Любові Фе (0.02 МБ)
  97. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Оцвері Тетяні Валеріївні та Строю Андрію Валерійовичу (0.02 МБ)
  98. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Оцвері Тетяні Валеріївні та Строю Андрію Валерійовичу (0.02 МБ)
  99. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Оцвері Тетяні Валеріївні та Строю Андрію Валерійовичу (0.02 МБ)
  100. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Плужніковій Ніні Тимофіївні та Плужнікову Олексію Ген (0.02 МБ)
  101. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Плужніковій Ніні Тимофіївні та Плужнікову Олексію Ген (0.02 МБ)
  102. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ? земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Плужніковій Ніні Тимофіївні та Плужнікову Олексію Ген (0.02 МБ)
  103. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Дорошенко Ларисі Юріївні (0.02 МБ)
  104. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Безручку Володимиру Андрійовичу (0.02 МБ)
  105. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Безручку Володимиру Андрійовичу (0.02 МБ)
  106. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Безручку Володимиру Андрійовичу (0.02 МБ)
  107. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Виноградовій Лідії Миколаївні (0.02 МБ)
  108. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Виноградовій Лідії Миколаївні (0.02 МБ)
  109. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Виноградовій Лідії Миколаївні (0.02 МБ)
  110. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Гладковій Вікторії Володимирівні (0.02 МБ)
  111. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Гладковій Вікторії Володимирівні (0.02 МБ)
  112. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Гладковій Вікторії Володимирівні (0.02 МБ)
  113. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Голубцову Івану Васильовичу (0.02 МБ)
  114. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Голубцову Івану Васильовичу (0.02 МБ)
  115. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Голубцову Івану Васильовичу (0.02 МБ)
  116. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Грицай Ніні Юріївні (0.02 МБ)
  117. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Грицай Ніні Юріївні (0.02 МБ)
  118. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Грицай Ніні Юріївні (0.02 МБ)
  119. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Гузь Любові Федосіївні (0.02 МБ)
  120. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Гузь Любові Федосіївні (0.02 МБ)
  121. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Гузь Любові Федосіївні (0.02 МБ)
  122. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Дерев’янко Тетяні Вікторівні (0.02 МБ)
  123. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Дерев’янко Тетяні Вікторівні (0.02 МБ)
  124. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Дерев’янко Тетяні Вікторівні (0.02 МБ)
  125. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Карпенко Валентині Олександрівні (0.02 МБ)
  126. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Карпенко Валентині Олександрівні (0.02 МБ)
  127. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Карпенко Валентині Олександрівні (0.02 МБ)
  128. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Кудіну Володимиру Миколайовичу (0.02 МБ)
  129. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Кудіну Володимиру Миколайовичу (0.02 МБ)
  130. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Кудіну Володимиру Миколайовичу (0.02 МБ)
  131. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Кукшину Михайлу Миколайовичу (0.02 МБ)
  132. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Кукшину Михайлу Миколайовичу (0.02 МБ)
  133. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Кукшину Михайлу Миколайовичу (0.02 МБ)
  134. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Осадчук Наталії Миколаївні (0.02 МБ)
  135. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Осадчук Наталії Миколаївні (0.02 МБ)
  136. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Осадчук Наталії Миколаївні (0.02 МБ)
  137. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Осадчук Наталії Миколаївні (0.02 МБ)
  138. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Осадчук Наталії Миколаївні (0.02 МБ)
  139. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Осадчук Наталії Миколаївні (0.02 МБ)
  140. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Пироженко Зіновії Михайлівні (0.02 МБ)
  141. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Пироженко Зіновії Михайлівні (0.02 МБ)
  142. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Пироженко Зіновії Михайлівні (0.02 МБ)
  143. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Підмогильному Олександру Васильовичу (0.02 МБ)
  144. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Підмогильному Олександру Васильовичу (0.02 МБ)
  145. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Підмогильному Олександру Васильовичу (0.02 МБ)
  146. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Пінчуку Миколі Павловичу (0.02 МБ)
  147. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Пінчуку Миколі Павловичу (0.02 МБ)
  148. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Пінчуку Миколі Павловичу (0.02 МБ)
  149. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Рубану Миколі Івановичу (0.02 МБ)
  150. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Рубану Миколі Івановичу (0.02 МБ)
  151. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Рубану Миколі Івановичу (0.02 МБ)
  152. Про надання дозволу громадянину Барану Володимиру Івановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів (0.02 МБ)
  153. Про надання дозволу громадянці Бойко Ніні Зіновіївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  154. Про надання дозволу громадянину Бойку Сергію Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  155. Про надання дозволу громадянину Гаєвому Сергію Григоровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  156. Про надання дозволу громадянці Євтушевській Оксані Владиславівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)
  157. Про надання дозволу громадянці Євтушевській Оксані Владиславівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів (0.02 МБ)
  158. Про надання дозволу громадянину Рудницькому Володимиру Адамовичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.02 МБ)
  159. Про надання дозволу громадянці Форостенко Таїсі Андріївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь