Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Проєкти рішень селищної ради №- «Проекти рішень пленарного засідання 7 чергової сесії Калитянської селищної ради VIIІ скликання»

Кількість переглядів: 312
Скликання: 8
Сесія: 7
Тип документу: Проєкти рішень селищної ради
Дата: 15.03.2021
Номер документу: -
Назва документу: Проекти рішень пленарного засідання 7 чергової сесії Калитянської селищної ради VIIІ скликання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Програми підготовки та виховання захисників Батьківщини, військово-фахової орієнтації молоді, організації та проведення приписки, призову на строкову службу та відбору кандидатів на військову службу за контрактом на 2021 рік. (0.01 МБ)
  2. Програма підготовки та виховання захисників Батьківщини, військово-фахової орієнтації молоді, організації та проведення приписки, призову на строкову військову службу та відбору кандидатів на військову службу за контрактом у Калитянській селищній ра (0.03 МБ)
  3. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гайовій Л.Г. (0.02 МБ)
  4. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Буглаку Д.С. (0.02 МБ)
  5. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Вчерашній Н.Г. (0.02 МБ)
  6. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Дмитруку В.І. (0.02 МБ)
  7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Лавриненко Н.А. (0.02 МБ)
  8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Снопок В.В. (0.02 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Гайовому О.В. (0.01 МБ)
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Гайовому О.І. (0.01 МБ)
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Гайовому О.І. (0.01 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості) та передачу її у власність Ковалець Г.М. (0.02 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Турчин Н.І. (0.01 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Турчин Н.І. (0.01 МБ)
  15. Про надання дозволу Головченку О.А. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.01 МБ)
  16. Про надання дозволу Стинцову Є.С. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  17. Про надання дозволу Сук Л.В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  18. Про надання дозволу Ташуті В.І. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.01 МБ)
  19. Про внесення змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Калитянської селищної ради (0.02 МБ)
  20. Про внесення змін до Програми «Розвиток первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Калитянської територіальної громади на 2021 рік» (0.02 МБ)
  21. Про затвердження Програми розвитку та функціонування системи освіти Калитянської територіальної громади на 2021-2022 роки (0.1 МБ)
  22. Про Порядок використання шкільних автобусів, закріплених за закладами загальної середньої освіти Калитянської селищної ради (0.04 МБ)
  23. Про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників «Відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту» Калитянської селищної ради (0.02 МБ)
  24. Про внесення змін до Плану фінансового забезпечення програми «Турбота» на 2021 рік (0.02 МБ)
  25. План фінансового забезпечення програми “Турбота” на 2021 рік (0.03 МБ)
  26. Про затвердження Регламенту виконавчого комітету Калитянської селищної ради (0.05 МБ)
  27. Про затвердження Програми організації надання шефської допомоги військовій частині А 0415, яка дислокується на території Калитянської ОТГ. (0.06 МБ)
  28. Про затвердження Плану фінансового забезпечення на 2021 рік Програми «Забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2021 рік» (0.06 МБ)
  29. Про внесення змін до рішення Калитянської селищної ради від 21 січня 2021 року №101-5-VIII (0.02 МБ)
  30. Про внесення змін до рішення Калитянської селищної ради від 23 грудня 2020року№ 60 -4 -VІІІ (0.02 МБ)
  31. Про внесення змін до рішення Калитянської селищної ради від 23 грудня 2020року№ 60 -4 -VІІІ (0.01 МБ)
  32. Про внесення змін до рішення Калитянської селищної ради від 23 грудня 2020року№ 60 -4 -VІІІ (0.01 МБ)
  33. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Посідзею М. Л. (0.01 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Хлєб О.Д. (0.01 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову власність Третяку С.І., Третяку К.І. (0.01 МБ)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову власність Кондратенку В.М. Кондратенку Є.О. (0.02 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову власність Кондратенку В.М. Кондратенку Є.О. (0.02 МБ)
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову власність Кондратенку В.М. Кондратенку Є.О. (0.02 МБ)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Маховки В.С. (0.02 МБ)
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі на (місцевості) та передачу її у власність Харлану О. А. (0.02 МБ)
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Марфутку С.В. (0.01 МБ)
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Бригінець З.О., Панчуковій Л.Г. (0.01 МБ)
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Бригінець З.О., ПанчуковійЛ.Г. (0.01 МБ)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Андрух Л.А. (0.01 МБ)
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Кизим Л.М. (0.01 МБ)
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Колотницькій Г.М. (0.01 МБ)
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову власність Кондратенку В.М.. Кондратенко Є.О. (0.02 МБ)
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Микитась І. С. (0.01 МБ)
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Бабенко С.І. (0.01 МБ)
  50. Про надання дозволу Бобошко Л.П. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  51. Про надання дозволу Римаренко Н.К. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.01 МБ)
  52. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Дужик А.Г. (0.02 МБ)
  53. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Каліну Д.В. (0.02 МБ)
  54. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Мишко Д.О. (0.02 МБ)
  55. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки Білецької Н.Я. (0.02 МБ)
  56. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки Коваленко Н.Є. (0.02 МБ)
  57. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки Левченко В.Ф. (0.02 МБ)
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Миколаєць Н.П. (0.01 МБ)
  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Рашко Н.Г. (0.02 МБ)
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Бондар В.Г. (0.02 МБ)
  61. Про надання дозволу Бобко Н.Г., Бобко Є.М. на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) по ? в спільну часткову власність для ведення товарного сільськогосподарського (0.02 МБ)
  62. Про надання дозволу Лубяниченко О. В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  63. Про надання дозволу Матвієнку І.В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  64. Про надання дозволу Морозу І.М. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  65. Про надання дозволу Сичову І.В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  66. Про виготовлення паспортів водних об’єктів в межах с Семиполки (0.02 МБ)
  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Смоловику О.П. (0.02 МБ)
  68. Про резервування земельних ділянок в межах с.Семиполки для розміщення дитячих майданчиків (0.02 МБ)
  69. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж частини земельної ділянки без її виділення в натурі для розміщення артезіанської свердловини (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь