Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Проєкти рішень селищної ради №- «Проекти рішень пленарного засідання 9 чергової сесії Калитянської селищної ради VIIІ скликання»

Кількість переглядів: 353
Скликання: 8
Сесія: 9
Тип документу: Проєкти рішень селищної ради
Дата: 07.04.2021
Номер документу: -
Назва документу: Проекти рішень пленарного засідання 9 чергової сесії Калитянської селищної ради VIIІ скликання
Прикріплені файли:
  1. Про підготовку до проведення земельних торгів з продажу земельної ділянки (0.04 МБ)
  2. Про надання дозволу на розробку та виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності під будівництво та обслуговування дитячого майданчику по вул. Миру , с.Семиполки. (0.01 МБ)
  3. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ізорії Г. І. (0.02 МБ)
  4. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ізорія Н.І. (0.02 МБ)
  5. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Білошицькій Е.Ю. (0.02 МБ)
  6. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гаврилюк О.Г. (0.02 МБ)
  7. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Гаражі В.С. (0.02 МБ)
  8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кудін К.А. (0.02 МБ)
  9. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Куделі М.В. (0.02 МБ)
  10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ліневич І.М. (0.02 МБ)
  11. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Ларіоновій Н.М. (0.02 МБ)
  12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Міщенко О.М. (0.02 МБ)
  13. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Мазуренку Ю.В. (0.02 МБ)
  14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Новохатній О.М. (0.02 МБ)
  15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Пінчуку А.Д. (0.02 МБ)
  16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Тищенку О.А. (0.02 МБ)
  17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Худолій Ю.П. (0.02 МБ)
  18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Цвях І.М. (0.02 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Репніцькому О.Д. (0.01 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Репніцькому О.Д. (0.01 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Репніцькому О.Д. (0.01 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Яценко С.Ю. (0.01 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Яценко С.Ю. (0.02 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Яценко С.Ю. (0.02 МБ)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Гайовому О.П. (0.01 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Гайовому О.П. (0.01 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Гайовому О.П. (0.01 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Духоті Н.І. (0.01 МБ)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Духоті Н.І. (0.01 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Духоті Н.І. (0.01 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Коханій Л.Г. (0.01 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Коханій Л.Г. (0.01 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Коханій Л.Г. (0.01 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Старинець О.І. (0.01 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Старинець О.І. (0.01 МБ)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Старинець О.І. (0.01 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Токар В.С. (0.01 МБ)
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Токар В.С. (0.01 МБ)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Токар В.С. (0.01 МБ)
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Кожурі В.І. (0.01 МБ)
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Кожурі В.І. (0.01 МБ)
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Степку В.В. (0.01 МБ)
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Степку В.В. (0.01 МБ)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Федоровській Г.В. (0.01 МБ)
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Федоровському О.В. (0.01 МБ)
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Федоровському О.В. (0.01 МБ)
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Маринченко В.І. (0.01 МБ)
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Маринченко В.І. (0.01 МБ)
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Маринченко В.І. (0.01 МБ)
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Приймак Н.М. (0.01 МБ)
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Приймак Н.М. (0.01 МБ)
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Приймак Н.М. (0.01 МБ)
  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Самко О.О. (0.01 МБ)
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність Самко О.О. (0.01 МБ)
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Самко О.О. (0.01 МБ)
  56. Про надання дозволу Булаху Ю.О. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  57. Про надання дозволу Зарічняк Ю.Ю. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  58. Про надання дозволу Михайлику В.В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  59. Про надання дозволу Савчук А.В. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  60. Про надання дозволу Черевко І.А. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  61. Про внесення змін до «Програми відпочинку та оздоровлення дітей Калитянської об?єднаної територіальної громади селища Калита та сіл Семиполки, Заворичі, Опанасів, Мокрець і Бервиця» на 2017- 2021рр. (0.04 МБ)
  62. Про внесення змін до Плану фінансового забезпечення програми «Турбота» на 2021 рік (0.02 МБ)
  63. План фінансового забезпечення програми “Турбота” на 2021 рік (0.03 МБ)
  64. Про ініціативу входження Калитянської селищної ради до складу засновників комунального підприємства «Трудовий архів Броварського району» Броварської районної ради Київської області (0.02 МБ)
  65. Про затвердження звіту про виконання бюджету Калитянської селищної ради за 1 квартал 2021 року (0.05 МБ)
  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Парасочко О.П.. (0.01 МБ)
  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Парасочко О.П.. (0.01 МБ)
  68. Про надання дозволу Гончаровій М.І. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  69. Про внесення змін до рішення Калитянської селищної ради від 18 лютого 2021 року №158-6-VІІІ (0.02 МБ)
  70. Про внесення змін до рішення Калитянської селищної ради від 18 березня 2021 року № -7-VІІІ (0.02 МБ)
  71. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Шатунова Г.М. (0.02 МБ)
  72. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Довгопол О.С. (0.02 МБ)
  73. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Дьогтєвій В.І. (0.02 МБ)
  74. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Івченку М.П. (0.02 МБ)
  75. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Кузьменко П.Г. (0.02 МБ)
  76. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Куліш Н.А. (0.02 МБ)
  77. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Пантась В.І.. (0.02 МБ)
  78. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Пантась В.В. (0.02 МБ)
  79. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) та передачу її у власність Кощій В.І. (0.02 МБ)
  80. Про надання дозволу Вільчинському О.Ф. на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.02 МБ)
  81. Про розробку детального плану території (0.01 МБ)
  82. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту (0.02 МБ)
  83. Про надання в оренду земельної ділянки. (0.02 МБ)
  84. «Про погодження місця розташування тимчасового торгівельного павільйону для здійснення підприємницької діяльностіу сфері роздрібної торгівлі продовольчими товарамив с. Семиполки ФОП Бойко В.С.» (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь