Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Благодійна акція «Готуємодітей до школи»

Дата: 15.08.2017 12:48
Кількість переглядів: 480

З 14 серпня 2017 року у Броварському районі стартує благодійна акція «Готуємодітей до школи»,

яка буде тривати до 31 серпня 2017 року

Фото без опису

Фото без описуОсновна мета проведення акції – це надання підтримки дітям шкільного віку, які проживають в сім’ях, що опинились у складних життєвих обставинах, дітям-інвалідам та дітям-переселенцям.

На території Броварського району проживає 105 родин, в яких виховується 219 дітей, які опинились у складних життєвих обставинах. Всі ці діти потребують особливої уваги.

Меценатство та благодійність завждив важаються у суспільстві найблагороднішою й найпочеснішою справою. Особливо, коли це стосується дітей, які потребують сторонньої допомоги. Не залишайтесь осторонь від проблем дітей, адже кожна дитина має право на щасливе та безтурботне дитинство.

В акції можуть прийняти участь всі небайдужі до долі знедолених дітей – благодійні, громадські, релігійні організації, установи та підприємства різних форм власності, а також фізичні особи.

Шановні мешканці Броварського району! Ваша небайдужість допоможе дітям з соціальнонезахищених верств населення. Пам’ятайте, діти — це наше майбутнє. Будьте милосердними, не залишайтесь осторонь від проблем дітей, адже кожна дитина має право на підтримку дорослих, а Ваша допомога – це один з кроків на шляху до щасливого дитинства знедолених дітей.

Бажаючі допомогти дітям шкільного віку, які проживають у сім’ях, що опинились у складних життєвих обставинах канцелярським, шкільним приладдям, одягом та взуттям, за більш детальною інформацією можуть звернутись до Броварського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді:

 м. Бровари, вул. Шевченка, 21( каб. №7),або за телефоном 5-45-43

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь