Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Засідання по створенню Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП)

Дата: 24.03.2017 15:27
Кількість переглядів: 646

Шановні мешканці громади!

Повідомляємо Вам, що 23 березня 2017 року в приміщенні Калитянської селищної ради відбулося робоче засідання по створенню Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) на території нашої об’єднаної територіальної громади. 

На зустрічі були присутні представники компанії SKL International,  які в рамках діяльності шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» допомагають у створенні Центрів надання адміністративних послуг по всій території України.

Так, Ольга Калініченко – менеджер пілотних проектів , зазначила, які потрібно зробити перші кроки у створенні центру надання адміністративних послуг. Це розробка та затвердження Положення, регламенту, концепції, переліку адміністративних послуг, які будуть надаватись ЦНАП, рекомендації  по внесенню змін в структуру Виконавчого комітету Калитянської селищної ради та інше.

В рамках проекту будуть проводитись виїзні навчання персоналу у вже створених в Україні Центрах надання адміністративних послуг.  Планується закупити обладнання та предметів довгострокового користування  для облаштування приміщення ЦНАП приблизно на 500 тисяч гривень.

Отже, дорогі мешканці об’єднаної громади, на нас чекає кардинальна зміна в системі обслуговування громадян, зрозумілість та поліпшення якості надання багатьох адміністративних послуг.

До вашої уваги, хочемо повідомити, що робоча група по створенню ЦНАП в Калитянській об’єднаній територіальній громаді є відкритою, і до неї можуть долучатись всі охочі. Ваші пропозиції  приймаємо на електронну адресу kalyta-rada@ukr.net або поштою: 07420, пр.Ювілейний,4 смт Калита,Броварський район, Київська область.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь