Калитянська громада

Київська область, Броварський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ФОРМУВАННЯ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ 

Дата: 06.06.2018 15:40
Кількість переглядів: 476

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ФОРМУВАННЯ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ 

для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Комунального некомерційного підприємства  «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Калитянської  селищної ради

 

Калитянська селищна рада повідомляє, що на 52 черговій сесії ради, яка відбулася 04.06.2018 р., було прийнято рішення про «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Комунального некомерційного підприємства  «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Калитянської  селищної ради».

Відповідно до  п. 12 Порядок проведення конкурсу на зайняття посади керівника Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Калитянської селищної ради,  затвердженого рішенням ради від 03.05.2018 р. №691-51-VІІ, з урахуванням всіх змін та доповнень, пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до Калитянської селищної ради протягом 15 днів з моменту оприлюднення оголошення про початок  формування конкурсної комісії.

Відповідно до вищевказаного Порядку до складу конкурсної комісії входять у рівній кількості:

представники Органу управління;

представники трудового колективу Закладу;

представники виконавчого комітету Калитянської селищної ради;

представники Виконавчого комітету Калитянської селищної ради (ідентифікаційний код 40689106).

Кількість членів конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника новоствореного комунального закладу охорони здоров’я становить шість - вісім осіб.

Тож, зазначаємо, що строк подачі пропозицій для формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Комунального некомерційного підприємства  «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Калитянської  селищної ради до 20.06.2018 р. включно.

Пропозиції подавати до Калитянської селищної ради за адресою Київська обл. Броварський р-н смт. Калита провул. Ювілейний, 4. 

 

 

06.06.2018 р. 

 

 

В.о. голови, Л.П. Федоровська

             секретар ради

 

 

    КАЛИТЯНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

 РІШЕННЯ

 

Про проведення  конкурсу на заміщення вакантної посади керівника 

Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико - санітарної 

допомоги» Калитянської селищної ради» 

Відповідно до ст.26 Закону України   "Про   місцеве    самоврядування    в    Україні", Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою КМУ «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» від 27.12.2017 року № 1094,рішення ради 03.05.2018 р. № 691-51-VІІ  «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Калитянської селищної ради» з урахуванням всіх змін та доповнень, сесія Калитянської селищної ради

 

В И Р І Ш И Л А: 

Провести конкурс на заміщення вакантної посади керівника Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Калитянської селищної ради.

Опублікувати оголошення   про проведення конкурсу на  офіційному веб-сайті Калитянської селищної ради.

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подавати до Калитянської селищної ради протягом 15 днів з моменту оприлюднення оголошення.

Офіційно оприлюднити це рішення на сайті Калитянськоїселищної ради та повідомити  медичний заклад Броварського  районущодо проведення конкурсу на керівника.

Це рішення набуває чинності з дня його офіційного оприлюднення.

Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Печонку І.К.

В.о. голови ради, секретар ради                                                Л.П. Федоровська

 

 смт. Калита

№710-52-VII

04.06.2018р.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь