Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Інформація для платників податків

Дата: 03.07.2018 15:29
Кількість переглядів: 567

Податковий календар на  липень 2018 року

 

З метою своєчасного звітування та забезпечення вчасної сплати належних платежів до бюджету, Броварська ОДПІ пропонує  платникам податків ознайомитись з податковим календарем на липень 2018 року скориставшись  електронним сервісом «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» який розміщено за посиланням  zir.sfs.gov.ua, інформаційна закладинка «Необхідно знати».

 Зокрема,  звертаємо увагу,  що 31.07.2018 року, відповідно до п. 179.7 ст. 179 Податкового кодексу України, настає останній день сплати податку на доходи фізичних осіб зазначеного в річній декларації про майновий стан і доходи фізичних осіб, які провадять незалежну професійну діяльність та громадян.

При цьому, нагадуємо що з 02.07.2018 змінилися  реквізити бюджетних рахунків для сплати податків і зборів.

З реквізитами рахунків можна ознайомитись на сайті ГУ ДФС у Київській області за посиланням  http://kyivobl.sfs.gov.ua/Бюджетні рахунки/назва територіальної громади/державний бюджет з 02.07.2018 або місцевий бюджет з 02.07.2018 та в центрах обслуговування платників Броварської ОДПІ.

Довідки за телефоном (04594)7-20-90, (04594) 6-28-52.

 

Броварська ОДПІ

 

Про діяльність Центру обслуговування платників  Броварської ОДПІ

 

Броварська  ОДПІ повідомляє, що протягом першого півріччя 2018 року Центрами обслуговування платників податкової інспекції було надано понад 32,3 тисячі адміністративних послуг.

У зазначеному періоді видано 10460 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної фіскальної служби України отримали 1515 платників.

За реєстрацією реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій, розрахункових книжок до центру обслуговування звернулося 6604 суб’єкти підприємницької діяльності.

Стати платниками єдиного податку виявили бажання 1617 суб’єктів підприємницької діяльності, 2154 платники  податків отримали витяг з реєстру платників єдиного податку, також було надано 1911 послуг з реєстрації книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платників єдиного податку.

З Державного реєстру фізичних осіб-платників податків,  надано 7259 довідок  про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.  

Крім того, співробітники ЦОПів Броварської ОДПІ  надають усні консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства.

Нагадуємо: Центр обслуговування платників Броварської ОДПІ розташований за адресою: м. Бровари, вул. Київська 286, працює з понеділка по четвер з 9 до 18 години, в п’ятницю з 9 години до 16 години 45 хвилин,  в суботу до 13 години, обідня перерва з 13 години до 13 години 45 хвилин.

Довідки про роботу Центру обслуговування платників та адміністративні послуги які надаються в ньому можна отримати за телефоном (04594)- 7-20-90.

Крім того  за вищезазначеним графіком працюють ЦОП відділень Броварської ОДПІ, які розташовані за адресами:

смт. Баришівка, вул. Київський шлях буд.48;

м. Бориспіль, вул. Котляревського  буд.2;

смт. Згурівка, вул.Українська, буд.19;

м. Переяслав-Хмельницький, вул. Богдана-Хмельницького буд.95;

м. Яготин, вул. Незалежності буд.106;

м. Славутич, проспект Дружби Народів, 17а.

Броварська ОДПІ

 

Особлива увага – зверненням громадян!

 

Як і завжди, розгляд звернень громадян для працівників Броварської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області залишається пріоритетним напрямом роботи. Так, протягом першого півріччя 2018 року, відповідно до Закону України «Про звернення громадян», до податкової інспекції на розгляд надійшло 25 письмових звернень.

Звернення що надійшли стосувались порядку сплати єдиного податку суб’єктами господарювання - фізичними особами,  обчислення та сплати податку на майно відмінне від земельної ділянки,  здійснення контрольно-перевірочних заходів та отримання реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Броварською ОДПІ ГУ ДФС у Київській області  забезпечено кваліфікований, неупереджений, об’єктивний та своєчасний розгляд звернень громадян, оперативне вирішення порушених питань, задоволення законних вимог заявників  відповідно до вимог Податкового кодексу України та Закону України «Про звернення громадян».

Нагадуємо, що письмові звернення можуть бути направлені до Броварської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області  поштою  на адресу: 07400, м.Бровари, вул.Київська, буд.286 або на електронну адресу kyivobl.brovary@sfs.gov.ua.

Броварська ОДПІ

 

Звіт про надходження запитів на отримання публічної інформації

до Броварської ОДПІ 

 

 З метою забезпечення прозорості та відкритості своєї діяльності, реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, надання інформації за запитами відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» (далі – Закон), Броварською ОДПІ ГУ ДФС у Київській області забезпечено розгляд документів щодо надання публічної інформації відповідно до Закону, які надійшли поштою, електронною поштою, факсом, телефоном.

Так,  протягом першого півріччя 2018 року до Броварської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області надійшло 8 таких документів.  З них у розрізі категорій  розглянуто запити від 2 фізичних осіб та 6  юридичних осіб. Запитів від представників засобів масової інформації не надходило.

Запитувачі  зверталися з проханням надати інформацію щодо:

- ставок з податку на нерухоме майно та земельного податку,      

- надходжень до бюджету територіальної громади податків від фізичної особи – підприємця;

- задекларованих доходів фізичною особою та сплачених податків, з зазначенням джерел отримання доходів.                                                                                                                                     

За результатами розгляду задоволено 5 запитів на інформацію (або 62,5% від загальної кількості запитів),  3 запити (або 37,5% від загальної кількості запитів) направлено іншим розпорядникам інформації, у володінні яких вона знаходиться.

 Нагадуємо, отримати публічну інформацію, розпорядником якої є Броварська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області, може кожен бажаючий, надіславши листа-запита за адресою: 07400, м. Бровари, вул. Київська, 286 (на конверті вказувати «Публічна інформація»); або на електронну адресу: kyivobl.brovary@sfs.gov.ua чи зателефонувавши на (04594) 7-20-90 у робочий час: з понеділка по четвер з 09-00 до 13-00 год.; 13-45 до 18-00 год. (у п’ятницю – до 16-45 год.).

Броварська ОДПІ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь