Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Електронне пенсійне посвідчення – унікальний сучасний технологічний інструмент

Дата: 26.09.2018 15:57
Кількість переглядів: 600

Електронне пенсійне посвідчення (ЕПП) поєднує в собі одночасно функції звичайного для всіх пенсіонерів пенсійного посвідчення та банківської платіжної картки, що забезпечує чимало переваг для його власника.

За допомогою ЕПП можна не лише отримати пенсію, а швидко сплатити за комунальні послуги через Інтернет, розрахуватися за покупки в магазині та мати доступ до безлічі інших он-лайн-послуг.

ЕПП – це також надійний ключ для повноцінного користування всіма державними електронними сервісами.

Завдяки тому, що ЕПП містить графічну та електронну інформацію про власника, а також ключі електронного цифрового підпису, за його допомогою пенсіонер може повноцінно користуватися всіма державними електронними сервісами, отримувати документи на веб-порталах органів влади.

На веб-порталі Пенсійного фонду України є можливість дистанційно переглянути інформацію з електронної пенсійної справи про розмір пенсії та її складові, дані про страховий стаж, заробіток, сплачені внески, тощо.

Електронне пенсійне посвідчення надає можливість написати звернення або подати заяву на перерахунок пенсії через  Інтернет, не відвідуючи органи Пенсійного фонду України.

Оформити таке посвідчення мають можливість пенсіонери, які отримують пенсійні виплати через Державний Ощадний банк України. Для цього необхідно звернутись до органу Пенсійного фонду України за місцем фактичного проживання та написати заяву, а також надати паспорт,ідентифікаційний код та 2 фотографії розміром 30*25 мм. Електронне пенсійне посвідчення виготовляється безкоштовно протягом 30 днів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь