Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Інформаційні матеріали для платників податків

Дата: 03.10.2018 16:18
Кількість переглядів: 788

До уваги платників податковий календар

на  жовтень 2018 року

 

З метою своєчасного звітування та забезпечення вчасної сплати належних платежів до бюджету, Броварська ОДПІ пропонує  платникам податків ознайомитись з податковим календарем на жовтень 2018 року скориставшись  електронним сервісом «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» який розміщено за посиланням  zir.sfs.gov.ua, інформаційна закладинка «Необхідно знати».

 Зокрема,  звертаємо увагу  суб’єктів господарювання-спрощенців  що, відповідно до діючого податкового законодавства, 19.10.2018 настає останній день сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з доходу фізичних    осіб - підприємців,   які обрали спрощену систему оподаткування, за III квартал 2018 року та авансового внеску з єдиного податку на жовтень 2018 року платниками єдиного податку 1 та 2 груп.

Броварська ОДПІ


 

 

З початку 2018 року Центрами обслуговування платників Броварської  ОДПІ надано майже 47 тисяч адміністративних послуг

 

У зазначеному періоді видано 16167 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

Довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної фіскальної служби України отримали 2257 платників.

За реєстрацією реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій, розрахункових книжок до центру обслуговування звернулося 9404 суб’єкти підприємницької діяльності.

Стати платником єдиного податку виявив бажання 3043 суб’єкти підприємницької діяльності, 3446 платників  отримали витяг з реєстру платників єдиного податку, також було здійснено  реєстрацію 2674 книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платників єдиного податку.

З Державного реєстру фізичних осіб-платників податків,  надано 8547 довідок  про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.  

Крім того, співробітники ЦОПів Броварської ОДПІ  надають усні консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства.

 

В зв’язку з проведеною реорганізацією територіальних органів ДФС інформуємо платників, про роботу Центрів обслуговування платників Броварського управління ГУ ДФС у Київській області:                                    

Центр обслуговування платників Броварської ДПІ розташований за адресою: м. Бровари, вул. Київська 286;

Центр обслуговування платників ДПІ у м. Славутич розташований за адресою: м. Славутич, проспект Дружби Народів, 17а.

ЦОПи  працюють з понеділка по четвер з 9 до 18 години, в п’ятницю з 9 години до 16 години 45 хвилин,  в суботу до 13 години, обідня перерва з 13 години до 13 години 45 хвилин.

Довідки про роботу Центрів обслуговування платників та адміністративні послуги які надаються в них можна отримати за телефоном (04594) 7-20-90.

 

Броварське управління ГУ ДФС у Київській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь