Калитянська громада

Київська область, Броварський район

ВІДКРИТО ГАРЯЧУ ЛІНІЮ КИЇВСЬКОЇ ОДА

Дата: 15.11.2018 16:46
Кількість переглядів: 485

Фото без опису

Тепер жителі Київщини можуть звернутися на гарячу лінію Київської облдержадміністрації за телефоном 286-84-11, або надіславши звернення через електронну пошту zvern@koda.gov.ua.

Відповідно до ст.40 Конституції України, законів України «Про звернення громадян» та «Про місцеві державні адміністрації», Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» з метою створення необхідних умов для реалізації конституційних прав громадян на звернення та з метою всебічного вивчення громадської думки в Київській обласній державній адміністрації відкрито гарячу телефонну лінію.

На гарячу лінію Київської облдержадміністрації громадяни можуть звернутися щодо питань по області, які належать до компетенції Київської ОДА. Сервіс працює з понеділка по п’ятницю з 09.00 до 18.00 год.

Нагадуємо, вчора під час зустрічі з жителями селища Коцюбинського очільник області Олександр Терещук надав доручення організувати ефективну роботу гарячої лінії Київської обласної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь