Калитянська громада

Київська область, Броварський район

З початку 2019 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних у минулому році

Дата: 16.01.2019 14:13
Кількість переглядів: 402

Декларувати свої доходи — це конституційний обов’язок кожного громадянина.

 Відповідно до норм Податкового кодексу України  громадяни, які подають податкові декларації про майновий стан і доходи  розподіляються на дві категорії: осіб, які зобов’язані подавати річну декларацію, та осіб, які мають право подати декларацію добровільно.

Граничні строки подання декларації:

- для громадян, які зобов’язані згідно з Кодексом подати податкову декларацію, і осіб, які проводять незалежну професійну діяльність, – до 01 травня 2019 року;

- для громадян, які мають право на податкову знижку – по 31 грудня 2019 року;

- для фізичних осіб-підприємців (крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування)  – протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу (року).

З інформацією щодо порядку заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи громадяни  можуть  ознайомитись на офіційному веб-порталі ДФС за посиланням: http://sfs.gov.ua/deklaruvannya-dohodiv-gromadyan.

Броварське управління ГУ ДФС у Київській області  звертає увагу громадян  території обслуговування що в рамках проведення деклараційної кампанії-2019, подати декларації про майновий стан та доходи можливо:

- особисто або уповноваженою на це особою до Центрів обслуговування платників ДПІ Броварського управління розташованих за адресами:  м. Бровари, вул. Київська 286 та м. Славутич, проспект Дружби Народів, 17а.;

- надіслати поштою на вищезазначені адреси з повідомленням про вручення та з описом вкладення;

 -  засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу  без особистого відвідування територіальних органів Державної фіскальної служби. Для цього кожен бажаючий має змогу скористатись електронним сервісом  ДФС «Електронний кабінет».  При направленні декларації засобами електронного зв’язку громадяни можуть скористатися новим електронним сервісом в «Електронному кабінеті», який передбачає часткове автоматичне заповнення декларації на підставі облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів, наявних в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та відомостей щодо об’єктів нерухомого (рухомого) майна.

Броварське управління ГУ ДФС у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь