Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Оголошення про вибори

Дата: 18.01.2019 09:06
Кількість переглядів: 526

ШАНОВНІ

МЕШКАНЦІ БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ!

 

Відповідно до ст.10 Закону України “Про Державний реєстр виборців” кожен виборець має право знати про своє включення (не включення) чи включення (не включення) інших осіб до Реєстру виборців.

На 31 березня 2019 року Верховною Радою України призначено чергові вибори Президента України. З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців просимо Вас уточнити свої персональні дані.

Для уточнення персональних даних, запрошуємо виборців:

- яким виповнилось 18 років;

- які ставали на консульський облік в відомчих установах МЗС;

- які проходили строкову військову службу і демобілізувались;

- які звільнились з установ виконання покарань;

- які під час останніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто.

Запрошуємо всіх виборців Броварського району перевірити у Реєстрі виборців свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців за адресою: м.Бровари, вул. Гагаріна, 15: (каб. 135, 136 )(понеділок — четвер з 8.00 до 17.00 год., п'ятниця з 8.00 до 15.45 год.).

При собі потрібно мати паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (якщо особа нещодавно набула громадянства України). Хто отримав паспорт у вигляді ID картки обов’язково мати додаток.

Для зручності виборців, службою розпорядника Реєстру виборців розроблено програмний ресурс “Особистий кабінет виборця”. Для того щоб перевірити свої персональні дані, необхідно зайти на офіційний сайт Державного реєстру виборців за посиланням www.drv.gov.ua на вкладку “Особистий кабінет виборця”, зареєструватись, внести свої персональні дані і відправити запит, після чого ви отримаєте інформацію про своє включення до Державного реєстру виборців.

Звертаємо вашу увагу на те, що згідно постанови Центральної виборчої комісії № 893 від 13 вересня 2012 року “Про забезпечення тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни його виборчої адреси”, виборці які не можуть проголосувати на виборчій дільниці до якої відносяться згідно зареєстрованого місця проживання, можуть звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців із заявою про тимчасову зміну місця голосування до 25 березня 2019 року включно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь