Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Участь у Міжнародній конференції

Дата: 17.04.2019 14:25
Кількість переглядів: 894

15-16 квітня 2019 року учитель фізичного виховання та Захисту Вітчизни Заворицького НВК Гайовий Сергій Володимирович  брав участь роботі  Міжнародної науково-практичної конференції «залучення учнів до здорового способу життя Та популяризація варіативних модулів НАВЧАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ З Фізичної культури через всеукраїнський проект «JuniorZ».

      Конференція відбулася на базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти та Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Місія конференції – активізація наукових досліджень в освітній галузі «Здоров’я і фізична культура», теоретичне та практичне ознайомлення з варіативними модулями фізичної культури.

   Захід  відбувся під егідою та за сприяння Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, Східноєвропейського національний університет імені Лесі Українки,Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, Хмельницького національного університету,  Академії імені Яна Длугоша в Ченстохові (Польща), відділення національного олімпійського комітету України у Волинській області та Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою

імені Героїв Небесної Сотні.

    Сергій Володимирович брав  активну участь у пленарних засідання, обговореннях доповідей, презентаціях та практичному ознайомленні з варіативними модулями навчальної програми з фізичної культури (чирлідинг, петанк, флорбол, фризбі, корфбол, самбо, реґбі, бадмінтон, хортинг, вправи з гирями, військово-спортивні ігри), майстер-класи та лекції «JuniorZ», знайомство із здоров'язбережувальною технологією «Навчання у русі».

 Отримано море вражень, позитивних емоцій та бажання і надалі працювати в  напрямі впровадження нових видів спорту у шкільну програму.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь