Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Молодь Броварщини

Дата: 29.05.2019 15:33
Кількість переглядів: 607

На 4,7% зменшився рівень безробіття серед молоді м. Броварів та Броварського району - про це наголосив директор Броварського міськрайонного центру зайнятості Максим Вітер. Зокрема, він зазначив, що станом на 1 травня 2019 року кількість безробітних з числа молоді скоротилася  на 158 осіб, порівняно з минулим роком. Крім того, працевлаштовано за січень-квітень 2019 року на 35 осіб більше ніж в минулому році та на 24 особи збільшилася кількість молодих осіб, які приймали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру.

        

“Протягом навчального року наші фахівці  проводили для старшокласників    уроки на теми “Хочу. Можу. Треба.”, “Гендер і професія”, “Професії майбутнього”. А під час професіографічних екскурсій на підприємствах молодь дізнається більше про професії, які актуальні на ринк праці”, - зазначив Максим Вітер.

 

Так, профорієнтаційними послугами у січні-квітні 2019 року скористалися 563  особи з числа безробітної молоді та  більш ніж 1,6 тис. учнів шкіл м. Бровари та Броварського району охоплено  профорієнтаційними послугами.

 

Якщо є бажання перенавчитися чи підвищити кваліфікацію, пропонуємо завітати до служби зайнятості. З початку року 22 молоді особи скористалися такою можливістю, що на 1,1% більше в порівнянні з минулим роком .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь