Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Дата: 29.05.2019 15:35
Кількість переглядів: 895

З 22 квітня 2019 року за підтримки компанії «Кімонікс Інтернешнл Інк.»  розпочала свою дію   Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ). Ця програма надає грантову підтримку малим та середнім підприємствам та поширюється на всій території України.

Програма КЕУ націлена на співпрацю з грантоотримувачами, які працюють у нових галузях або в галузях, що розвиваються, та мають потенціал для швидкого зростання, створення інвестицій та збільшення зайнятості.

КЕУ особливо зорієнтована на роботу в галузях ІТ-послуг та виробництва меблів, однак, Програма відкрита для грантових заявок від інших галузей економіки.

КЕУ надає гранти, які слугуватимуть виконанню одного з наступних завдань: збільшення обсягу інвестицій в українські МСП; збільшення обсягів продажів МСП; створення постійних робочих місць у відповідному секторі; та/або покращення доступу до фінансових можливостей для МСП.

Для отримання грантів необхідно подати заявку. Середній час між подачею заявки та отримання грантової допомоги становить два місяці. Цей термін може змінюватися в залежності від складності запропонованої діяльності.

Спеціалісти КЕУ допомагатимуть заявникам зрозуміти процедуру подання заявок в режимі електронного листування. Всі запитання щодо цього запиту необхідно надсилати на електронну адресу: APS001@CEPUkraine.org.

                                           

            Кінцевий термін подачі заявок – 29 лютого 2020 року.

         

          З формою концепції грантового проекту можна ознайомитися за посиланням: https://drive.google.com/.../1s8a_gR4htDdLyyQzg6wRhDw7rE9K0r2.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь