Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Цикли профорієнтаційних заходів у пришкільних таборах Броварського міськрайонного центру зайнятості на червень 2019 року

Дата: 13.06.2019 13:49
Кількість переглядів: 696

Не знаєш, яку спеціальність та професію обрати? Фахівці служби зайнятості із задоволенням допоможуть визначитися з цим!

Мета заходу - сформувати правильні, усвідомлені мотиви вибору професії, професійних інтересів; виховати навички орієнтування в нестандартних життєвих ситуаціях; сформувати реальний погляд на вибір професії з урахуванням їх бажань, можливостей та потреб ринку праці.

                 07 червня 2019 року та 11 червня 2019 року були проведені інтерактивні профорієнтаційні уроки: «Формула вибору професії. Складова «Хочу. Можу. Треба» серед учнів 8  класу Броварської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5 ім. Василя Стуса (табір «The Merry Land Camp» вул. Київська, 306-А) та серед учнів  Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6   табір «Healthyway», вул .Герцена , 3-А. На заході  були присутні 35 учнів та соціальні працівники. Була надана інформація про послуги Броварського міськрайонного центра зайнятості, висвітлені основні складові свідомого вибору професії через формулу «Хочу, Можу, Треба». Усі бажаючі мали змогу завантажити мобільний додаток Державної служби зайнятості і в розділі «Абетка професій» знайти описи професій, що їх цікавлять. Також було проговорено про фактори, які впливають на вибір майбутньої професії та помилки при виборі спеціальності, з учнями обговорили актуальність робітничих професій. Після обговорення були проведені  інтерактивні вправи «Мої вподобання», «Дерево бажаних професій» де учні самостійно малювали дерево  на якому розподіляли професії відповідно п’яті головним типам (в залежності від основного предмета праці), на закріплення матеріалу була надана інформація де пройти тестування на професійну спрямованість, та на завершення з учнями було проведено тестування: була використана методика «Диференційно-діагностичний опитувальник Е.О.Клімова». У більшості дітей бажана професія підтвердилась результатами тесту. Учні отримали відповіді на свої запитання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь