Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Увага! Зміни в рахунках для сплати податків

Дата: 12.09.2019 09:35
Кількість переглядів: 401

У зв’язку зі зміною Державною казначейською службою України реквізитів бюджетних рахунків( відповідно до вимог стандарту міжнародного номеру банківського рахунку IBAN)  відкриті нові рахунки для зарахування коштів за видами  податків( 29 літерно-цифрових символів), які почнуть діяти з 01 жовтня 2019 року.

З метою упередження помилкової сплати коштів, Броварське управління ГУ ДПС у Київській області  інформує платників що з 01.10.2019 по 31.10.2019 – діє перехідний період, згідно з яким зарахування можливе по «старих» рахунках та рахунках за стандартом  IBAN, а з 01.11.2019 - сплата коштів має відбуватись виключно на нові рахунки.

З реквізитами рахунків можна ознайомитись в центрі обслуговування платників Броварської ДПІ Броварського управління ГУ ДПС у Київській області розташованого за адресою: Київська область, м. Бровари,                        вул. Київська, буд.286, довідки за телефонами  (04594)7-20-90, (04594) 6-28-52 та   центрі обслуговування платників ДПІ у м. Славутич, який розташовано  за адресою: м. Славутич, проспект Дружби Народів, буд.17а, довідки за телефоном (04579) 2-64-19 та на сайті ГУ ДПС у Київській області.

 

Броварське управління ГУ ДПС у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь