Калитянська громада

Київська область, Броварський район

День кар’єри та Ярмарок вакансій

Дата: 24.09.2019 10:16
Кількість переглядів: 670

З метою сприяння діалогу між роботодавцями та шукачами роботи, а також для профорієнтації учнівської молоді 19 вересня 2019 року вже традиційно у Броварському міськрайонному центрі зайнятості  відбувся осінній День кар’єри та Ярмарок вакансій.   

Масовий захід відвідали понад 500 безробітних осіб, що перебувають на обліку у Броварському центрі зайнятості. Також внаслідок інформаційної роботи проведеної сектором рекрутингу Ярмарок відвідали ще понад 200 шукачів роботи міста Бровари та району, у заході  також  приймали участь 20 шкіл Броварів та району, всього 513 учнів. 

  Вакансії на Ярмарку пропонували близько 60 роботодавців Броварського регіону та міста Києва. Серед запрошених роботодавців такі великі виробничі гіганти як: ІП "КОКА-КОЛА БЕВЕРІДЖИЗ УКРАЇНА ЛІМІТЕД", ТОВ «ХУХТАМАКІ ФУДСЕРВІС УКРАЇНА», ТОВ «ФЕРАКС», ТОВ «ПАКУВАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ», ТОВ «АЛЬФА ФУД», ТОВ «КИЇВГУМА», ТОВ «ОРІМІ УКРАЇНА», ТОВ «Броварський алюмінієвий завод», ТОВ «Мостобудівельний загін №112»; представники аграрної сфери: ПрАТ «Комбінат «ТЕПЛИЧНИЙ», ТОВ «АГРО-ТЕХ»,  ДО Резиденція «Залісся», ПАТ «ППР Броварський»; ринкоутворюючі логісти: ТОВ «РЛЦ», ТОВ «УСПОТ ЛТД», ТОВ «РАБЕН УКРАЇНА», представники найбільших торгівельних мереж: ТОВ «Сільпо Фуд», ТОВ «ОМЕГА»(ВАРУС), ТОВ «АТБ-маркет» та багато інших. Також комунальні та державні установи Броварського регіону із задоволенням взяли участь у Ярмарку та змогли презентувати свої вакансії (запропоновано близько 1000 вакансій провідних роботодавців України).Учасники ярмарку мали змогу не тільки поспілкуватись безпосередньо з роботодавцем, а й пройти індивідуальну співбесіду з ним у цьогоріч створеному Офісі Роботодавця. Роботодавці відзначили нові підходи у роботі центру зайнятості, зокрема підбір персоналу на засадах рекрутингу, а також розширення можливості відбору персоналу шляхом залучення до Ярмарку осіб, що не перебувають на обліку у центрі зайнятості, але є активними шукачами роботи.

У заході також взяли участь 36 навчальних закладів міста Києва та Броварів:

 «Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України», «Національний університет «Києво-Могилянська академія», «Національний університет харчових технологій», «Європейський університет», «Національний транспортний університет», «Київський політехнічний інститут ім.. І.Сікорського», «КНІ міського господарства ім. В.І. Вернадського», «Київський НУ будівництва та архітектури», «Київське вище ПТУ деревообробки», «КД коледж туризму та готельного господарства», «Міжрегіональний центр ювелірного мистецтва» та багато інших. На День карєри навчальними закладами були представлені інформаційні матеріали щодо підготовчих курсів, умов навчання, перспективних спеціальностей, наявних факультетів та вартості навчання в учбових закладах. Представники навчальних закладів привезли з собою інформаційні листівки та буклети, тому всі бажаючі мали змогу взяти з собою всю необхідну інформацію та більш детально ознайомитися з нею.

У учнів та гостей заходу Деня карєри була можливість  пройти міні майстер-класи по виготовленню солодощів та взуття, а також учні побачили майстер клас візажиста-косметолога.

Відгуки відвідувачів про цьогорічний осінній День кар’єри та Ярмарок вакансій ще раз підтвердив доцільність проведення подібних заходів Броварським центром зайнятості.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь