Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Про проведення інтерактивного профорієнтаційного заходу

Дата: 25.09.2019 20:19
Кількість переглядів: 553

21 вересня 2019 року в рамках проведення заходів, приурочених святкуванню Дня міста Бровари, Броварський міськрайонний центр зайнятостіі провів виїзний захід з метою інформування мешканців про послуги, які надає служба зайнятості, актуальні вакансії на ринку праці, потребу у спеціалістах  робітничих професій.

Цей  захід був спрямований на те, щоб роботу могли підібрати  ті, хто не зареєстрований в центрі зайнятості, ознайомлювали з новими  формами роботи центру зайнятості.  Фахівці центру зайнятості пропонували броварчанам більше тисячі вакансій із заробітною платою від 4 до 23 тис.гривень також  роздавали перехожим інформації про вільні вакансії, які сьогодні є в базі даних Броварського центру зайнятостіі. Зацікавлення шукачів роботи викликали роботи тимчасового характеру, які на наразі пропонують ПраТ «Тепличний» (збір врожаю помідорів), ДП «Аріна»(підсобні роботи) та інші.

Для всіх бажаючих школярів були запропоновані, фахівцями відділу профорієнтації, цікаві анаграми, де були закодовані професії, тестування на професійну спрямованість. А також для самих молодших - розмальовки та подарунки.

Незважаючи на прохолодну погоду, свято міста проходило жваво та активно. Фахівці Броварського міськрайонного центру зайнятості окрім підбору роботи надавали консультації щодо послуг служби зайнятості, правильного написання резюме, побудови співбесіди з роботодавцем, радили молоді, як обрати професію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь