Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Про проведення інтерактивного профорієнтаційного заходу

Дата: 23.12.2019 14:20
Кількість переглядів: 435

Броварським міськрайонним центром зайнятості  13 грудня 2019 року було проведено інтерактивні профорієнтаційні уроки: «Формула вибору професії. Складова «Хочу», «Формула вибору професії. Складова «Можу» серед учнів 9-х класів Калитянської ЗОШ І-ІІІ ст..,  які проводила провідний фахівець з профорієнтації Марина Левкович.  

Була надана інформація про послуги, які надаються не тільки дорослим, а також школярам. З учнями 9-го класу розглянули алгоритм вибору професії, де необхідно враховувати ряд факторів — власні побажання, психологічні особливості та можливості, не слід забувати й про потреби ринку праці. Для цього існує так звана “Формула вибору професії”, яка в загальному вигляді показує первинний алгоритм прийняття оптимального рішення, за допомогою якої учні  обирали свою майбутню професію. Також було проведено тестування: використана методика «Диференційно-діагностичний опитувальник Е.О.Клімова».У більшості дітей бажана професія підтвердилась результатами тесту. 

Учні отримали відповіді на свої запитання, наглядно побачили мобільний додаток в смартфоне «Центр профорієнтації», та діагностичний комплекс «Моя професія: консультаційна мережа», яка дає можливість безкоштовно отримати послуги у виборі професії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь