Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Фахівцями центрів обслуговування платників Броварського управління ГУ ДПС у Київській області за 2019 рік надано понад 22 тисячі адміністративних послуг

Дата: 09.01.2020 10:56
Кількість переглядів: 385

Робота працівників управління націлена на оперативне та якісне виконання сервісних функцій.

Протягом 2019 року в Броварському та Славутицькому  центрах обслуговування платників громадяни та представники бізнесу отримали 19613 адміністративних послуг, крім того, 2847 послуг були отримані платниками в електронному вигляді.

Зокрема, за цей період видано 7058 карток платників податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників. Видано 2153 довідки - відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників  про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, надано 2767 витягів з реєстру платників єдиного податку, проведено реєстрацію  платниками єдиного податку 2716 суб’єктів  господарювання.

Крім вищезазначеного, фахівці ЦОПів зареєстрували  2166  книг  обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, 1900 книг обліку розрахункових операцій  та 647 реєстраторів розрахункових операцій. Протягом минулого року надано 2352 довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

В приміщеннях ЦОПів,  співробітники Броварського управління ГУ ДПС у Київській області надають усні консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства.

Перелік всіх адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на інформаційних стендах в приміщеннях ДПІ та на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області.

 

Броварське управління ГУ ДПС у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь