Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Повідомлення для суб'єктів господарської діяльності

Дата: 17.03.2020 16:53
Кількість переглядів: 397

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 зі змінами від  16 березня 2020 р. № 215 та розпорядження виконуючого обов’язки селищного голови Федоровської Л.П. від 12.03.2020р. №99 зі змінами, згідно статті 29 Закону України “Про захист населення від інфекційних хвороб” з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 р. Виконавчий комітет Калитянської селищної ради повідомляє, що на території Калитянської об’єднаної територіальної громади в населенних пунктах: смт.Калита, с.Семиполки, в/м Семиполки, с.Опанасів, с.Заворичі,с.Бервиця, с.Мокрець

 з 00 год. 01 хв. 17 березня 2020 р. до 3 квітня 2020 р. забороняється робота суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Крім того, в зазначених населенних пунктах забороняється виїзна торгівля та торгівля на торгівельних майданчиках будь-якими товарами.

У разі порушення заборони торгівлі телефонуйте 102.

         Відповідно до Закону України від 16.03.2020р.№3219  «Про внесення змін до деяких  законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення короноавірусної  хвороби (COVID-19)  за порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно- протиепідемічних правил і норм, передбачених законодаством України, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними захворюваннями накладатимуть штраф:

-на громадян від 1000 до2000  НМДГ (17000грн.-34000 грн.);

-на посадових осіб від 2000 до 10000 НМДГ(34000грн.-170000грн.).

     Крім того передбачена кримінальна відповідальність за порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням.

          Виконавчий комітет Калитянської селищної ради просить з розумінням та відповідальністю віднестися до цих вимушених заходів. Ціна питання – здоров’я і навіть життя Ваше, Ваших близьких та інших  жителів громади.

Про зміни чи продовження дії даної Постанови та розпорядження буде повідомлено додатково.

З повагою, Виконавчий комітет Калитянської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь