Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Фахівцями центрів обслуговування платників Броварського управління ГУ ДПС у Київській області за січень-травень поточного року надано відвідувачам понад 7,4 тисяч адміністративних послуг

Дата: 05.06.2020 10:32
Кількість переглядів: 407

Так,  за травень ц.р. платникам надано 775 адміністративних послуг.

Зокрема, за цей період видано 165 карток платників податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників, надано 37 витягів з реєстру платників єдиного податку, проведено реєстрацію  платниками єдиного податку 131 суб’єктів  господарювання.

Крім вищезазначеного, фахівці ЦОПів в квітні ц.р. зареєстрували   142 книги обліку розрахункових операцій  та 57 реєстраторів розрахункових операцій. Протягом минулого місяця надано запитувачам 190 довідок про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на податкові органи.

Нагадуємо, перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників можна переглянути на офіційному порталі Головного управління ДПС у Київській області за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Інформацію  з питань режиму роботи ЦОПів Броварського управління та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном              (04594)7-20-90.

Звертаємо увагу платників податків, що на період дії карантину при відвідуванні  Центрів обслуговування платників Броварського управління розташованих в м. Бровари та м. Славутич  необхідно дотримуватись правил рекомендованих МОЗ та надавати перевагу в отриманні послуг  в  онлайн - режимі.

 

Броварське управління ГУ ДПС у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь