Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Новації в застосуванні реєстраторів розрахункових операцій

Дата: 05.06.2020 10:33
Кількість переглядів: 415

Протягом січня - травня  2020 року суб’єктами господарювання  міст Бровари, Славутич та Броварського району  зареєстровано 259  реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та  681  книгу обліку розрахункових операцій та розрахункових  книжок.

Броварське управління Головного управління ДПС у Київській області нагадує, що Закони України від 20 вересня 2019 року № 128-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг»  та інших законів України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі та послуг»  та №129-ІХ  «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» відкрили можливість використовувати замість традиційних РРО спеціальні програми призначені для реєстрації розрахункових операцій – програмні РРО.

Так, починаючи з 1 серпня 2020 року усі користувачі РРО за бажанням можуть отримати безкоштовне програмне рішення від ДПС або придбати будь-який інший програмний РРО.

З новаціями щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій (далі -  РРО) всі бажаючі мають змогу ознайомитись на офіційному сайті Державної податкової служби України за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/novitni-rro.

Довідки щодо  реєстраційної процедури РРО платники податків можуть отримати в центрі обслуговування платників Броварської ДПІ Броварського управління ГУ ДПС у Київській області розташованого за адресою: Київська область, м. Бровари,  вул. Київська, буд.286 або  за телефоном  (04594) 5-67-99 та   центрі обслуговування платників ДПІ у м. Славутич, який розташовано  за адресою: м. Славутич, проспект Дружби Народів, буд.17а та за телефоном (04579) 2-64-19.

Броварське управління ГУ ДПС у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь