Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Нові знання – нові можливості!

Дата: 20.07.2020 11:28
Кількість переглядів: 597

На сьогодні онлайн-освіта стає все більш популярною не лише у світі, але й в Україні. Особливої актуальності та затребуваності вона набула в період карантину, пов’язаного з попередженням розповсюдження COVID-19, який змусив увесь світ повністю змінити уклад життя, зокрема навчатися в дистанційному форматі. Сьогодні є безліч курсів, навчальних каналів та вебінарів, і кожна людина може опанувати практично будь-яку навичку: від вишивання хрестиком до програмування.

            Поговоримо спочатку про освітню платформу Courséra ( https://www.coursera.org/).

Що таке Courséra?  Це глобальна освітня платформа, яка пропонує користувачам в усьому світі доступ до безоплатних онлайн-курсів від найкращих університетів світу. Це гуманітарні науки, психологія, підприємництво, економіка, ІТ-технології та багато іншого. Під час карантину Coursera виступила з ініціативою щодо надання безробітним  безкоштовного доступу до своїх навчальних програм. До послуг зареєстрованих у державній службі зайнятості безробітних – до 3 800 онлайн-курсів та можливість здобути додаткові знання за 400 спеціалізаціями. Найпопулярніший формат навчання – курси від 4 до 6 тижнів, які включають відеолекції, тести, обговорення на форумах. За умови успішного проходження навчання безробітні отримають відповідні сертифікати .Зарахування слухачів буде здійснюватися до 30 вересня 2020 року. Навчання за курсами має бути завершене до 31 грудня 2020 року.

            Що потрібно зробити для проходження навчання?

           Зареєстрованому безробітному необхідно направити до центру зайнятості листа де  вказати прізвіще та ім’я (латиницею) та електронну адресу, на яку має прийти запрошення на навчання.             Після одержання запрошення, перейти за посиланнями, створити свій акаунт та приступити до навчання.

             35 безробітних, які перебувають на обліку в Броварському мыськрайонному центрі зайнятості, вже виявили бажання приєднатися до цієї освітньої онлайн платформи та отримати безкоштовно сертифікат.

Онлайн-навчання можна пройти на таких платформах:

Освітній портал Державної служби зайнятості  (https://skills.dcz.gov.ua), 

 «SmartJob» (https://app.smartjob.com.ua),

«Дія. Цифрова освіта» (https://osvita.diia.gov.ua./),

«Дія. Бізнес» (https://business.diia.gov.ua/),

«Prometeus» (https://prometheus.org.ua/),

«Академія навичок» (SkillsAcademy.com.ua),

 EdEra (https://www.ed-era.com),

«EdX» (https://www.edx.org), «Освітній хаб міста Києва» (https://eduhub.in.ua).

Розмаїття форматів і контенту дозволяє кожній людині адаптувати процес навчання до свого життєвого ритму, уподобань та здібностей. Маючи під рукою смартфон або планшет, можна перетворити на корисний урок поїздку в автобусі, посиденьки за чашкою кави в кав’ярні або "лінивий" вихідний день вдома. Отже, вчитися стало легше і цікавіше.

 

 

Для отримання більш детальної інформації Ви можете зателефонувати до Броварського міськрайонного центру зайнятості: (04594)66421.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь