Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Державній службі зайнятості 30 років!

Дата: 22.12.2020 10:11
Кількість переглядів: 392

Державній службі зайнятості   30 років!

 

21 грудня 1990 року  була створена Державна служба зайнятості. З початку заснування основними напрямками  роботи Броварського міськрайонного центру зайнятості залишається: пошук пропозицій роботи для осіб, які звернулися до центру зайнятості з метою пошуку роботи та підбір працівників для роботодавців.

За 30 років послугами центру зайнятості скористалися понад 68 тис. осіб. Нове робоче місце за сприянням центру зайнятості знайшли понад 22тис.громадян. Підприємцями стали близько 1тис. колишніх безробітних. Види діяльності, в яких вони започаткували власну справу, найрізноманітніші: сфера послуг, торгівля, допоміжна діяльність у сфері освіти, діяльність туристичних агенств, діяльність у сфері бухгалтерського обліку.  

Пропозицією пройти професійне навчання за сприяння служби зайнятості скористалися понад 4тис. безробітних громадян.

Ваучер на навчання отримали 52 особи, а це означає, що в них почався новий етап професійного розвитку. 

До громадських та інших робіт тимчасового характеру було залучено понад 5 тис. громадян. Такі роботи організовуються для тимчасової матеріальної підтримки безробітних і виконуються ними на добровільних засадах. Це, зазвичай, благоустрій територій, екологічний захист навколишнього середовища, інформування населення про субсидії, впорядкування  придорожних смуг.

Роботодавець – клієнт служби зайнятості номер 1. Є така думка, і вона цілком вірна. Кількість роботодавців, які звертаються по допомогу в укомплектуванні вакансій, зростає щороку. Упродовж 2020 року з центром зайнятості співпрацювали понад 17тис. роботодавців. 

Які послуги гарантує роботодавцям служба зайнятості? Звичайно, якісний та оперативний підбір потрібних працівників. Фахівці центру зайнятості допоможуть організувати співбесіду з шукачами роботи  - онлайн чи офлайн - відповідно до побажань. Ще одна затребувана послуга – професійне навчання безробітних на замовлення роботодавця підконкретне робоче місце. 

Аби оптимізувати всі ці процеси та суттєво зекономити час, на вебсайті служби зайнятості є можливість створити електронний кабінет роботодавця. Це дозволяє переглядати резюме шукачів роботи з будь-якого гаджета, відслідковувати, як укомплектовуються вакансії на підприємстві, створювати пропозиції роботи та передавати їх для подальшої модерації та розміщення на сайті.

У планах Броварського міськрайонного центру зайнятості й надалі будувати партнерські стосунки з роботодавцями, стимулювати їх до створення нових робочих місць, розвивати активні програми сприяння зайнятості. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь