Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Фахівцями центру обслуговування платників Броварської ДПІ протягом минулого року надано відвідувачам понад 1,4 тисяч безоплатних адміністративних послуг

Дата: 22.01.2021 13:42
Кількість переглядів: 353

Так, зокрема,  за грудень минулого року платникам видано 458 карток платників податків та внесено до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників, за відповідними запитами 84 громадянам видані  відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Протягом минулого місяця, проведено реєстрацію  платниками єдиного податку 221 суб’єкта  господарювання,  надано 140 витягів з реєстру платників єдиного податку, проведено  реєстрацію 111 книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку.

Крім вищезазначеного, фахівці ЦОПу в грудні 2020 року зареєстрували   76 реєстраторів розрахункових операцій та 125 книг обліку розрахункових операцій.

Нагадуємо, перелік адміністративних послуг, які надаються Центрами обслуговування платників Головного управління ДПС у Київській області можна переглянути за посиланням http://kyivobl.tax.gov.ua.

Інформацію  з питань режиму роботи ЦОПу Броварської ДПІ та надання адміністративних послуг можна отримати за телефоном              (04594)7-20-90.

Для забезпечення дотримання противно-епідемічних заходів, з метою запобіганню поширенню захворювання на COVID- 19, пропонуємо громадянам надавати перевагу в отриманні адміністративних послуг в  онлайн - режимі використовуючи можливості сервісу  «Електронний кабінет».

Вхід до Електронного кабінету платника здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

 

Броварський сектор організації роботи


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь