Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Шановні громадяни! Подавайте декларації про майновий стан та доходи до ДПІ за допомогою електронних сервісів

Дата: 09.02.2021 14:49
Кількість переглядів: 371

Застосування технічних засобів телекомунікації з кожним роком стає все більш невід’ємною частиною нашого життя. Зараз важко уявити собі будь-яку сферу діяльності, яка б не використовувала можливості та переваги Інтернет-мережі. Податкові органи України намагаються бути в авангарді новацій, які забезпечують розвиток ІТ-технологій.

Однією із переваг, яку надають ІТ-технології, є можливість подання звітності платниками податків до податкових органів за допомогою мережі Інтернет. Подання звітності в електронному вигляді отримує дедалі більшу підтримку платників податків і, на сьогодні, багато хто з них вже оцінив переваги електронного документообігу.

У платника податків є вибір -  подавати звітність в електронному вигляді в режимі он-лайн, або віднести її самостійно до територіальних органів ДПС.

До основних переваг подання електронної звітності можна віднести такі, як:

- економія робочого часу платників податків і коштів на придбання бланків звітних документів;

- економія часу на уникненні черг під час подання звітності;

- скорочення строків проведення перевірки стосовно правомірності заявлених до відшкодування сум ПДВ і забезпечення своєчасного їх відшкодування платнику податків;

- підтвердження доставки звітності;

- гарантія перевірки звітності на наявність арифметичних помилок;

- оновлення версій документів звітності;

- конфіденційність інформації;

- оперативність обробки отриманої інформації.

 В зв’язку з вищезазначеним, Броварська ДПІ ГУ ДПС у Київській області нагадує платникам податків – суб’єктам господарювання та громадянам про переваги  подання звітності та отримання адміністративних послуг  в електронній формі використовуючи можливості сервісу  «Електронний кабінет» (вхід здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua).

За допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет» забезпечується цілодобове надання спектру безкоштовних електронних послуг без відвідування центрів обслуговування платників, забезпечується в режимі реального часу доступ до інформації з реєстрів та електронних систем.

Для інформування платників у відповідному розділі Електронного кабінету розміщуються інформаційні повідомлення стосовно максимального використання дистанційного формату спілкування з контролюючими органами.

Для надання допомоги платникам податків у розділі «Новини» відкритої частини Електронного кабінету розміщено серію відеоуроків, в яких роз’яснюється як правильно користуватися електронними сервісами.

Також, відеоуроки розміщено на веб-сайті ДПС в рубриці Головна > Медіа - центр > Новини > «ДПС розпочинає серію відеоуроків про те, як користуватися Е-сервісами»:

(посилання: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/412310.html).

Електронні ключі для входу до приватної частини Електронного кабінету можна отримати в режимі on-line через Privat24 (для клієнтів AT КБ Приватбанк) > Усі послуги > Бізнес > Електронний цифровий підпис, там же розміщено відео інструкцію:

 (посилання: https://privat24.privatbank.ua/p24/web/#acsk).

                 

 

Броварська ДПІ  ГУ ДПС у Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь