Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Свято Кобзаря

Дата: 11.03.2021 08:28
Кількість переглядів: 511

Тарас Григорович Шевченко… Важко знайти, бодай, хоч одну людину, яка б не знала чи не читала віршів Кобзаря. Для кожного українця Тарас Григорович є генієм і взірцем для наслідування. Тому не дивно, що з кожним роком зростає кількість бажаючих брати участь у щорічному конкурсі читців  «Слово Шевченка устами нащадків», яке проходить у Калитянській територіальній громаді вже третій рік поспіль.

9 березня 2021 року Заворицький НВК радо приймав у себе конкурсантів із дитячих садочків, закладів загальної середньої освіти, Будинків культури та вимогливе журі, очолюване  начальником відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Калитянської селищної ради, Тетяною  Куць.

Конкурс проводився для всіх бажаючих, не було обмежень і у вікових категоріях: І гр.-3-5 рр.; ІІ гр.- 6-10 рр.; ІІІ гр.- 11-15 рр.; IV гр..- 16-18 рр.; V гр.. -19 і старші. Зі сцени лунали вірші Кобзаря в оригінальному  виконанні, а   також і  авторські твори учнів.

         Перлинкою свята стали найменші учасники цього дійства: Куліда Захар, Мигда Меланія, Потапенко Даніїл, вихованці дошкільної ланки Заворицького НВК. Майстерно і професійно звучало слово поета з вуст:  Воробея Назара, Колінько Владислави, Куліди Назара, Олефіренко Анастасії, П’яних Яромира, Бобошко Анастасії.

І на завершення  глядачів та слухачів здивувала своїм талантом та  харизмою  Вара Тетяна Василівна, яка прочитала монолог з  твору Т.Шевченка «Відьма».

 Дякуємо селищному голові Плаксі Ю.С., директору ТОВ «Фора» Струкову О.А. за надання  благодійної  допомоги  у вигляді  призів та солодощів  для  нагородження учасників, адміністрації Заворицького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів- дошкільний навчальний заклад» за чудову організацію.

Вдячні всім, хто долучився до свята. Більше 60 учасників! Це було неймовірно.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь