Калитянська громада

Київська область, Броварський район

На базі Заворицького НВК буде реалізований проєкт “Шкільний вулик”.

Дата: 18.04.2021 15:46
Кількість переглядів: 308

В сучасному світі є три важливі складові, які є драйвером змін: молодь, круті ідеї та їх реалізація. І все це можна об'єднати в межах соціального шкільного підприємства”, – заявив керівник ГО “Наші кроки” Валерій Рослік. На його думку, реалізація проєкту має стати ефективним стимулом для розвитку Заворицького НВК, а також його шкільного самоврядування.

Також в межах проєкту для учнів Заворицького НВК буде проведено 5 майстер-класів з основ фінансового і бізнес-планування, соціального підприємництва в Україні та світі, маркетингових особливостей реалізації медової продукції, основ пасічникування, включаючи особливості безпечного поводження з бджолами та догляду за ними.

Учасники проєкту матимуть змогу поспілкуватися в Zoom з представниками діючих соціальних підприємств України, які поділяться власним досвідом.

Зазначається, що фінальним етапом проєкту буде реалізація медової продукції на місцевих ярмарках та через Інтернет. Отримані гроші будуть направлені на потреби шкільного самоврядування.

 Підкреслюється, що всі учасники проєкту “Шкільний вулик” будуть застрахованими на період його реалізації. На території пасіки, що буде розташована у віддаленій частині заднього двору школи, влаштують огорожу, а також організують цілодобове відеоспостереження.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь