Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Місячник профорієнтації.

Дата: 25.05.2021 08:10
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

У рамках місячника з профорієнтації Броварським міськрайонним центром зайнятості було проведено різноманітні заходи, спрямовані на формування особистості, пошуку життєвого вибору, самопізнання та утвердження.

Молоді а також  учням, була надана інформація щодо  профорієнтаційного контенту, створеному в рамках онлайн марафону "Профлайфхак або як обрати професію майбутнього". Наразі корисний профорієнтаційний контент Марафону складається з 23 тем, доступних для перегляду у записі. Вже 79 осіб приєднались до Марафону.

Серед учнів 9-а та 9-б класів (49 учнів) ЗЗСО №3 19.05.2021р та 20.05.2021р. був проведений урок  «Обирай майбутнє - живи та працюй в Україні!". Мета уроку – допомогти учням зробити свідомий вибір майбутньої професії. Учні отримали багато корисної інформації, яка допоможе їм у виборі улюбленої справи. Skype – профконсультаційний вебінар з елементами тренінгу для батьків: «Батьки+діти», які хочуть дізнатись яким чином визначити професійні інтереси, здібності, що врахувати під час обрання спеціальності, що означає правильний та обгрунтований вибір професії.

Усі молоді люди та учні починаючи з 14 років мали нагоду визначити найбільш підходящу для себе роботу, безкоштовно пройшовши тестування на платформі з профорієнтації та розвитку кар’єри. Також у центрі зайнятості фахівці відділу активної підтримки безробітних пропонують пройти більш розгорнуте психодіагностичне тестування та отримати консультацію за його результатами, 17 учнів пройшли тестування впродовж місячника профорієнтації. 

Броварський міськрайонний центр зайнятості, а саме відділ активної підтримки безробітних отримав подяку від директора загальноосвітнього закладу №3 Лілії Гладишевської за якісну профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів, а також  багато слів вдячності від батьків учнів.

Отримати профорієнтаційні послуги можна незалежно від місця проживання, просто звернувшись до підрозділу обласної служби зайнятості. Також радимо цікавитися новинами на офіційному сайті державної служби зайнятості (www.dcz.gov.ua), використовувати Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри (http:/profi.dcz.gov.ua/) і  слідкувати за сторінкою Броварського міськрайонного центру зайнятості у Фейсбуці.

Презентацію можливостей дистанційної профорієнтації можна переглянути тут. https://www.facebook.com/814213325352780/videos/121032293308375

 

За докладнішою  інформацією Ви можете звернутися  до Броварського міськрайонного центру зайнятості за адресою: м. Бровари вул. Ярослава Мудрого,92; тел. (04594) 66421


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь