Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Робота з молодим поколінням – важливий елемент формування позитивного іміджу податкової служби

Дата: 02.06.2021 17:36
Кількість переглядів: 380

Одним із важливих напрямків роботи податкової служби України є робота з формування та вдосконалення високої податкової культури населення для утвердження в суспільстві ідеології добровільної сплати податків усіма верствами населення. Ця робота, насамперед, проводиться з майбутніми платниками податків – дітьми та молоддю, – адже виховання будь - яких суспільних норм поведінки починається з дитинства. Майбутні платники податків зі шкільної лави повинні усвідомлювати, що податки відіграють важливе соціальне значення, тому їх сплата є важливим і почесним обов'язком громадян.

Так, нещодавно фахівцями Яготинської ДПІ  проведено зустріч з випускниками та школярами м Яготин. . Під час зустрічі, яку проводила начальниця Яготинської ДПІ Коновал Валентина, учні ознайомились із історією виникнення податків, особливостями їх функціонування на різних етапах історичного розвитку української державності. Зокрема, фахівці податкової пояснили сутність та елементи податків, їх значення та роль у житті громадянина, суспільства і держави, розглянули різні види податків та визначили особливості системи оподаткування в Україні.

Зустріч розпочалася з Центру обслуговування платників, де учні дізнались про адміністративні послуги, що надаються  платникам податків та громадянам, про можливості електронних сервісів ДПС. Гостей зацікавили порядок отримання електронних довірчих послуг та фукціонал електронного кабінету платника.

Далі учні  дізнались про основні функції, які виконуються фахівцями ДПІ. Гості не тільки уважно слухали податківців, а й  жваво цікавились різними питаннями діяльності ДПС.

Також до уваги молоді було донесено зміни, які відбулися з початку року у податковому законодавстві нашої держави, адже сьогоднішні школярі – це наші майбутні платники податків, які повинні орієнтуватися у податковому законодавстві. На завершення зустрічі учні отримали відповіді на запитання, які їх цікавили.

ГУ ДПС у Київській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь