Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Сервіс, що поруч: ДТЕК Київські регіональні електромережі нагадує про можливість відвідувати центри обслуговування клієнтів незалежно від місця реєстрації

Дата: 13.07.2021 16:13
Кількість переглядів: 249

ДТЕК Київські регіональні електромережі розвиває сучасний клієнтський сервіс — зручний та доступний для всіх мешканців області. Усі центри обслуговування клієнтів працюють за європейською моделлю та приймають громадян незалежно від місця реєстрації (прописки або адреси будинку). Таке нововведення дозволяє клієнтам обирати центр для отримання послуг на власний розсуд — за доступністю місця розташування або рівнем завантаженості фахівців.

«ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості та впроваджує європейські стандарти обслуговування. Мешканці області можуть звертатися в будь-який зручний для них ЦОК.

Незалежно від того – побутовий чи юридичний клієнт і, де відкрито його особовий рахунок. У кожному з центрів обслуговування клієнта приймуть і нададуть необхідні послуги», — розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Водночас компанія постійно працює над покращенням сервісу, який забезпечить зручність і простоту, можливість отримати більшість послуг онлайн та необхідну інформацію через зручні для наших клієнтів канали. Наразі в онлайні доступні 60% від усіх послуг, що надає оператор системи розподілу електроенергії в Київській області.

У компанії цілодобово працюють дистанційні канали обслуговування: сайт компанії, мобільний додаток «Мережі онлайн», оновлені чат-боти Viber і Telegram, офіційна сторінка Facebook, або номери кол-центру (044) 459 07 40, (067) 495 70 40, (093) 495-70-40 та (099) 495-70-40. За допомогою цих інструментів клієнти можуть передати покази лічильника, дізнаватися про планові та аварійні відключення електроенергії тощо. Крім того, клієнти компанії за допомогою онлайн сервісів можуть укласти та внести зміни до договору на розподіл електроенергії, оформити заяву на приєднання до мереж або збільшення потужності. А ще – розв’язати питання щодо заміни й роботи приладів обліку.

Тож ДТЕК Київські регіональні електромережі рекомендує клієнтам обмежити відвідування центрів та розв’язувати питання, пов’язані з роботою оператора системи розподілу, за допомогою дистанційних сервісів. Радимо звертатися до центрів обслуговування клієнтів у тих ситуаціях, коли необхідна особиста присутність, наприклад: продаж та послуга з параметризації приладів обліку. Для усіх інших питань працюють дистанційні канали обслуговування.

Нагадуємо: для зручності клієнтів та уникнення черг чи скупчення відвідувачів всі центри обслуговування клієнтів функціонують за попереднім записом. Для того, щоб отримати консультацію в центрі потрібно попередньо заповнити форму на сайті. Обрати найближчий центр обслуговування, зручний час і завітати на зустріч, дотримуючись при цьому всіх необхідних протиепідемічних заходів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь