Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Фахівці Броварського міськрайонного центру зайнятості приділяють значну увагу проведенню профорієнтаційної роботи з молоддю.

Дата: 26.07.2021 10:26
Кількість переглядів: 310

Сучасній молодій людині досить складно здійснити вибір професії з урахуванням покликання, нахилів, здібностей через те, що варіантів вибору кар’єри  у сучасному суспільстві досить багато, а молоді люди ще не достатньо орієнтуються в особливостях різних професій. З метою підвищення якості надання профорієнтаційних послуг випускникам шкіл пропонується  надання інформаційної підтримки у вирішенні питань вибору професії в сучасних соціально-економічних умовах та з метою активізації процесу професійного самовизначення. Фахівці відділу активної підтримки безробітних у доступній формі надають підростаючому поколінню інформацію, знання щоб належно підготувати їх до усвідомленого професійного вибору й застерегти від тих негараздів, які можуть виникнути власне через брак знань та навичок. Основна причина цього – відсутність інформації, що стосується питань професійного вибору в сучасних соціально-економічних умовах, а також незнання своїх особистісних психофізіологічних особливостей та можливостей.

Отримати профорієнтаційні послуги можна незалежно від місця проживання, просто звернувшись до Броварського міськрайонного центру зайнятості. Також радимо цікавитися новинами на офіційному сайті державної служби зайнятості (www.dcz.gov.ua) використовувати Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри (http:/profi.dcz.gov.ua/) і  слідкувати за сторінкою Броварського міськрайонного центру зайнятості у Фейсбуці.

Відтепер система профорієнтаційного діагностування стала загальнодоступною, усі бажаючі мають можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації: пройти тестування, отримати індивідуальну консультацію фахівця з профорієнтації, або дистанційно у он-лайн форматі без відвідування центру зайнятості.

Запрошуємо всіх бажаючих пройти профдіагностичне тестування за допомогою платформи  «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа». https://myprofession.com.ua ,та отримати безкоштовні індивідуальні консультації. З початку року вже пройшли тестування та отримали консультацію з профорієнтації  більш ніж 50 учнів різних навчальних закладів міста Броварів та району.

За докладнішою  інформацією Ви можете звернутися  до Броварського міськрайонного центру зайнятості за адресою: м. Бровари вул. Ярослава Мудрого,92; тел. (04594) 66421


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь