Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних) на території житлової садибної забудови с. Семиполки Калитянської територіальної громади

Дата: 27.07.2021 13:32
Кількість переглядів: 479


Керуючись рішенням виконавчого комітету Калитянської селищної ради «Про проведення конкурсу з визначеннявиконавцяпослугизвивезенняпобутовихвідходів (твердих,великогабаритних,ремонтних) на території житлової садибної забудови с. Семиполки Калитянської територіальної громади» No 97 від 20.07.2021 р., виконавчий комітет Калитянської селищної ради оголошує конкурс з визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних) на території житлової садибної забудови с. Семиполки Калитянської територіальної громади.


1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:
Виконавчий комітет Калитянської селищної ради, 07420, Київська область, Броварський район, смт Калита, пров. Ювілейний 4.
2. Підстава для проведення конкурсу:
Рішення виконавчого комітету Калитянської селищної ради «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних) на території житлової садибної забудови с. Семиполки Калитянської територіальної громади» No 97 від 20.07.2021 р.
3. Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів:
3.1.Місце: 07420, Київська обл., Броварський район, смт Калита, пров. Ювілейний, буд. 4, зала засідань. 3.2.Дата: 02 вересня 2021р.
3.3.Час: 10:00 год. за київським часом. Термін подання конкурсних пропозицій: до 09 год. 00 хв. 02
вересня 2021 року.
3.4. Кореневич Юлія Олександрівна– головний спеціаліст сектору правового забезпечення
Виконавчого комітету Калитянської селищної ради, тел. 04594-68303, 06727-68303.
4. Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:
4.1. Реєстрація учасників конкурсу в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб- підприємців, установчими документами яких передбачено провадження діяльності у сфері поводження з побутовими відходами;
4.2. Наявність в учасника конкурсу достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних), що утворюються на території житлової садибної Калитянської територіальної громади (далі – Громада);
4.3. Наявність або можливість забезпечення матеріально-технічної бази, розташованої на території Громади та Броварського району, технічний стан якої дозволяє забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення твердих, великогабаритних та ремонтних відходів, здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів, підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів;
4.4. Вартість послуги з поводження побутових відходів (розрахунки економічно обґрунтованих планових витрат для формування тарифу на послуги в гривнях за 1м3);
4.5. Досвід роботи на території України з надання послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних);
4.6. Наявність працівників відповідної кваліфікації в кількості достатній для надання послуги з збирання та вивезення побутових відходів відповідно до вимог нормативних документів;

4.7. Відсутність заборгованості по сплаті податків і зборів, передбачених законодавством України;
4.8. Наявність договорів з суб’єктами поводження з побутовими відходами (полігон, сміттєспалювальній завод, сміттєпереробні підприємства, тощо), що мають ліцензію з захоронення побутових відходів, щодо прийняття від виконавця побутових відходів в об’ємах що утворюються на території Громади; 4.9.Забезпечення виконання обов’язків, визначених у частині другій статті 8 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».
5. Характеристика території де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів
Послуги з вивезення побутових відходів повинні надаватись по всій території житлової садибної забудови с. Семиполки Калитянської територіальної громади, крім територій утримання яких здійснює комунальне підприємство «Надія» Калитянської селищної ради».
Протяжність доріг Громади 47,8 км, з них твердим покриттям 27,8 км.
- місця поводження з відходами (видалення відходів та їх захоронення) на території громади відсутні. Найближчий полігон із захоронення відходів знаходиться у с. Рожівка на відстані 20 км від c. Семиполки.
6. Характеристика об’єктів утворення відходів
загальна кількість будинків
- кількість мешканців таких будинків
- місцезнаходження будинків
- характеристика під'їзних шляхів
Норми надання послуг
1515
3005
Розташовані по всій території 27,8 км з твердим покриттям По факту
            Примітка: у разі потреби отримання додаткових роз’яснень щодо характеристики житлових будинків залежно від наявності видів їх благоустрою, учаснику конкурсу необхідно звернутися з письмовим клопотанням до конкурсної комісії.
Перелік об’єктів не є остаточним, та може змінюватись протягом дії договору на надання послуг. Примітка. Графіки вивозу побутових відходів погоджуються з Споживачем при укладанні договору.
7. Характеристика об’єкта поводження з відходами
На території Громади відсутні об’єкти поводження з відходами.
Найближчий полігон захоронення твердих побутових відходів розташований в с. Рожівка, Броварського району орієнтовна відстань від с. Семиполки – 20 км.
Визначення місця поводження з відходами здійснюється виконавцем самостійно.
8. Місце, способи та кінцевий термін подання конкурсних пропозицій
8.1. Місце: 07420, Київська обл., Броварський район, смт Калита, пров. Ювілейний, 4, Виконавчий комітет Калитянської селищної ради.
8.2. Спосіб: особисто або поштою у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, ідентифікаційний код учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція.
8.3. Кінцевий строк: 02 вересня 2021 року до 09 год. 00 хв. за київським часом.
8.4. Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу.
8.5. Конкурсні пропозиції реєструються в журналі вхідної кореспонденції Виконавчого комітету Калитянської селищної ради.
8.6. Організатор конкурсу має право прийняти до закінчення строку подання конкурсних пропозицій рішення щодо його продовження. Про своє рішення, а також зміну місця, дня та часу розкриття конвертів організатор конкурсу повинен повідомити всіх учасників конкурсу, яким надіслана конкурсна документація.
8.7.Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни до закінчення строку подання пропозицій.
8.8.Повідомлення Учасника про зміни або анулювання пропозиції готується, запечатується, маркується та відправляється у зовнішніх та внутрішніх конвертах, додатково позначених «Зміни» або «Анулювання» відповідно. Повідомлення про анулювання може також надсилатися засобами зв’язку, але

з наступним надсиланням письмового підтвердження, із поштовим штемпелем не пізніше кінцевого терміну подання пропозицій.
9. Способи та місце отримання конкурсної документації:
9.1. Спосіб: конкурсна документація надається особисто або на офіційному сайті Калитянської селищної ради – https://kalyta-rada.gov.ua/, в розділі «Офіційні документи» - Рішення виконавчого комітету Калитянської селищної ради «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних) на території житлової садибної забудови с. Семиполки Калитянської територіальної громади» No 97 від 20.07.2021 р.
.
9.2. Місце: Сектор правового забезпечення Виконавчого комітету Калитянської селищної ради, 07420, Київська область, Броварський район, смт Калита, пров. Ювілейний 4, пн-пт з 09:00 до 16:00, тел. 04594- 68303, 06727-68303.
                     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь