Калитянська громада

Київська область, Броварський район

ОКПП "КИЇВ" Державної прикордонної служби України запрошують на службу

Дата: 09.09.2021 10:43
Кількість переглядів: 649

Фото без описуФото без опису

 

08 вересня 2021 року на базі Броварського центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» Державної прикордонної служби України. Метою заходу було інформування шукачів роботи Броварського регіону про вакансії Державної прикордонної служби.

Роботодавця презентував начальник відділу комплектування ОКПП «Київ» полковник Заречний Анатолій Михайлович, який розповів присутнім про порядок відбору кандидатів на військову службу та звернув увагу на специфіку роботи, особливості служби прикордонників, порядок укладання контрактів, перспективи кар`єрного росту, матеріальне та грошове забезпечення.

Анатолій Михайлович наголосив, що серед переваг, які отримують контрактники – це повноцінне безкоштовне харчування, гарантований соціальний пакет, забеспечення ліжко-місцем у гуртожитку або компенсація за винаймання житла, забезпечення речовим майном, безкоштовне медичне обслуговування. Також підкреслив, що сучасний прикордонник - це «візитна картка» держави, він першим зустрічає і останнім проводжає людей, що перетинають кордон. Від його моральних якостей, честі та гідності залежить враження про Державну прикордонну службу, про державу, яку він представляє.

Безробітні отримали детальну інформацію про вимоги до кандидатів на військову службу за контрактом. По завершенню заходу всі присутні мали змогу отримати консультацію і вичерпну відповідь на всі поставленні запитання


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь