Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Міні-ярмарок вакансій військових частин Національної гвардії України

Дата: 29.10.2021 11:21
Кількість переглядів: 301

26 жовтня 2021 року Броварським міськрайонним центром зайнятості для Іміджево-видавничого центру Національної Гвардії України у м. Києві та Київській області проведено міні-ярмарок вакансій військових частин Національної гвардії України.

Презентував Національну Гвардію України старший офіцер відділу комплектування Іміджево-видавничого центру Національної Гвардії України у м. Києві та Київській області, майор Олександр Шинкаренко.

Насамперед Олександр Олександрович зазначив, що: «Національна гвардія України є військовим формуванням з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України. На військову службу за контрактом до лав Національної Гвардії запрошуються як чоловіки, так і жінки, яким гарантується повний соціальний пакет.»

Далі представник НГУ зосередив свою увагу на запропонованих військовими частинами міста Києва та Київської області вакансіях, серед яких такі як: головний сержант спеціальної комендатури, начальник варти (головний сержант) взводу, старший контролер (командир групи) взводу, контролер, контролер (санітар), стрілець, старший стрілець, сапер, оператор радіостанції, оператор – експедитор, водій, фельдшер, хімік, слюсар (акумуляторник, мідник, механік), радіотелеграфіст, кухар та інші. Грошове забезпечення від 12000 грн. (в залежності від посади, рівня освіти, офіцерського звання тощо).

В Національній гвардії України прийом на військову службу за контрактом здійснюють кадрові органи військових частин Національної гвардії України та відділ комплектування Іміджево-видавничого центру НГУ, який знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Костянтинівська, буд. 5, тел. : 044 462-58-99, 063 235-82-09, 066 736-12-39.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь