Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Онлайн вебінар «Вибір професії: батьки+діти».

Дата: 01.12.2021 11:43
Кількість переглядів: 346

Віднайти своє місце у дорослому світі та обрати професію до душі – задача надзвичайно важлива для старшокласників. Вибір майбутньої професії часто викликає палкі суперечки батьків і дітей, адже батьки впевнені, що краще знають життя, а діти хочуть обирати самостійно, оскільки це їхнє майбутнє. Одвічне питання батьків «як допомогти дітям у виборі професії?» завжди на часі, воно не втрачає своєї гостроти і сьогодні. То ж варто прислухатися до порад фахівців. Саме для цього Київським обласним центром зайнятості спільно з Броварським міськрайонним центром зайнятості 30.11.2021р. був проведений вебінар «Вибір професії: батьки+діти», на якому фахівець відділу організації профорієнтації  Ірина  Мельніченко розповіла:

  • Що передбачає правильний та обґрунтований вибір професії ?
  • Яким чином визначити професійні інтереси, здібності старшокласника?
  • Що врахувати при обранні спеціальності?
  • Де знайти відповідність між обраною професію та можливостями працевлаштування в подальшому?

Батьки отримали відповіді на свої запитання, а також адреси корисних ресурсів, де можна знайти цікаву та корисну інформацію. Учасники заходу дізналися про освітні портали та електронні сервіси Державної служби зайнятості, про джерела інформації про професії та ін.

Дізнатися про свої гнучкі навички можна пройшовши тестування на   Платформі профорієнтації та розвитку кар’єри, що знаходиться на офіційному Інтернет-порталі Державної служби зайнятості http://profi.dcz.gov.ua/

Сподіваємось, що  після таких зустрічей більш зважено батьки підійдуть до вибору  професії для дітей. А дякуючи Київському обласному центру зайнятості, такі заходи будуть проходити і надалі. Хто бажає - той зможе знайти справу своєї мрії, адже інструменти для цього даються вже зараз.

 

Прийняти участь можуть безкоштовно бажаючі батьки, та учні з 14 років. За докладнішою  інформацією Ви можете звернутися  до Броварського міськрайонного центру зайнятості за адресою: м. Бровари вул. Ярослава Мудрого,92; телефон (04594) 66421, або надіслати листа на електронну адресу: mbcz@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь