Калитянська громада

Київська область, Броварський район

ОЛЕКСІЙ КУЛЕБА: ПІДГОТОВКА ДО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ – ЦЕ ЧАСТИНА ЕФЕКТИВНОЇ ОБОРОНИ ДЕРЖАВИ

Дата: 26.08.2022 12:32
Кількість переглядів: 66

Підготовка до зимового періоду триває на належному рівні. Відновлення пошкоджених об?єктів йде згідно з графіком. Про це повідомив у своєму відеозверненні голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

«Готовність Київщини до зимового періоду станом на сьогодні – 70%. Тому впевнений, що все працюватиме стабільно, а обігрів буде безперебійним», – зазначив він.

Крім того, Олексій Кулеба повідомив, що під час російської агресії на території Київської області ушкоджень зазнали 64 котельні. На сьогодні 47 із них вже відновили. На решті об’єктів роботи будуть завершені до початку опалювального сезону.

Зважаючи на ймовірність нанесення ракетних ударів, зокрема по енергетичній інфраструктурі, важливою є підготовка до надзвичайних ситуацій. Для цього на комунальних підприємствах тепло-, водопостачання та водовідведення області вже запаслись необхідними матеріалами для ліквідації можливих наслідків. Це трубопроводи, комплектуючі та будівельні матеріали для ремонту теплових мереж і котелень.

Очільник Київської ОВА наголосив, що для стабільного проходження зими необхідно зменшити споживання природного газу та переходити на альтернативні види палива.

Станом на сьогодні 48 котелень, що опалюють заклади освіти, переводять на альтернативні види палива – дрова, пелети та електроопалення. Наразі вже завершено роботи на 2 котельнях Тетіївської та Дівичківської громад. На 27 об’єктах роботи ще тривають, на 19 котельнях проводиться підготовка та погодження проектної документації.

«Готуйтеся до цього найскладнішого опалювального сезону. Ми забезп


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь