Калитянська громада

Київська область, Броварський район

ПУБЛІЧНА ОФЕРТА до Публічного індивідуального договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами

Дата: 04.10.2022 18:25
Кількість переглядів: 248

Товариство з обмеженою відповідальністю “ЕкоКліанВасте”, юридична адреса: 17000, Чернігівська обл., смт. Козелець, вул. Соборності, буд. 100-Б, є виконавцем послуг з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних) відповідно до рішення виконавчого комітету Калитянської селищної ради  № 104 від 13.09.2022 року  «Про затвердження Протоколу №1 від 08 вересня 2022 року засідання конкурсної комісії з питань визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних) на території Калитянської селищної територіальної громади», Договору №01 на надання послуг з вивезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних) на території  Калитянської селищної територіальної громади від 26 вересня 2022 року між виконавчим комітетом Калитянської селищної ради та Товариством з обмеженою відповідальністю “ЕкоКліанВасте” (далі – Виконавець), пропонує фізичним або юридичним особам, які є власниками (співвласниками, користувачами) нерухомого майна, або за згодою власника іншим особам, які користуються об’єктом нерухомого майна (далі – Споживачам) отримувати послуги з поводження з побутовими відходами на території Калитянської селищної територіальної громади шляхом приєднання до Публічного індивідуального  договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами.

Цей договір укладається сторонами з урахуванням статей 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України шляхом приєднання Споживача до умов цього договору згідно з заявою-приєднанням або шляхом вчинення Споживачем дій, які засвідчують його бажання укласти договір (фактичне користування послугою, оплата за надану послугу та ін.).

Договір вважається укладеним, з дня акцептування його спожичавем, але не раніше ніж через 30 днів з моменту опублікування в мережі Інтернет на офіційному сайті   Товариства з обмеженою відповідальністю “ЕкоКліанВасте” та Калитянської селищної ради https://kalyta-rada.gov.ua/ і діє протягом одного року з дати набрання чинності.

Умови   ПУБЛІЧНОГО ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ про надання послуг з поводження з побутовими відходами застосовуються до відносин між Сторонами Договору, які виникли з 20.09.2022р. відповідно до ч. 3 ст. 631 Цивільного кодексу України.

Розміщення даного Публічного договору на офіційному веб-сайті Калитянської селищної ради за електронною адресою: //https:kalyta-rada.gov.ua/

ПОСИЛАННЯ НА ДОГОВІР ТА ЗАЯВИ 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь