Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу Калитянської селищної ради «Інклюзивно- ресурсний центр»

Дата: 18.10.2022 19:11
Кількість переглядів: 234

18 жовтня 2022 року оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу Калитянської селищної ради «Інклюзивно-ресурсний центр»

Повне найменування: Комунальний заклад Калитянської селищної ради «Інклюзивно-ресурсний центр» (далі – ІРЦ)

Юридична адреса ІРЦ: 07420, пров.Ювілейний, буд.2, смт.Калита, Броварський р-н, Київська область.

Найменування посади:

- директор Комунального закладу Калитянської селищної ради «Інклюзивно-ресурсний центр».

Умови оплати праці:

 Посадовий оклад директора ІРЦ, надбавки, доплати та премії встановлюються відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» та наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом МОН України від 15.04.1993 №102.

Директор ІРЦ призначається за конкурсом на заміщення вакантної посади строком на три роки. Права, обов’язки і відповідальність директора ІРЦ, умови його матеріального забезпечення, інші умови визначаються контрактом.

Вимоги до претендентів на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу Калитянської селищної ради «Інклюзивно-ресурсний центр»  :

  • наявність громадянства України;
  • вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія», «Практична психологія»;
  • стаж роботи за фахом не менше трьох років;
  • знання Конституції України, законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про загальну середню освіту», постанов Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах», «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр»;
  • володіння навиками підготовки ділових документів, досвід та вміння працювати з людьми;
  • вільне володіння державною мовою, володіння основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.

Документи подаються до відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Калитянської селищної ради за адресою: 07420, пров.Ювілейний, буд.2, смт.Калита, Броварський р-н, Київська область.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають протягом 30 календарних днів з дня публікації повідомлення на сайті Калитянської селищної ради (по 16 листопада 2022 року) такі документи:

  • копію паспорта громадянина України;
  • письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;
  • копію трудової книжки;
  • копія (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • письмова згода на збір та обробку персональних даних;

Конкурс складається з двох етапів: кваліфікаційних іспит та співбесіда. Дати проведення іспитів буде повідомлено додатково. Місце проведення конкурсу: пров.Ювілейний, буд.2, смт.Калита, Броварський р-н, Київська область.

Кваліфікаційний іспит для директора ІРЦ проводиться за напрямами:

- знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами;

- знання основ спеціальної педагогіки;

- знання основ управління діяльністю ІРЦ.

Іспит складається з 6-ти питань за напрямками, у вищезазначених пунктах. Загальний час для проведення іспиту становить не більш, як 1 год. 20 хвилин.

Контактна особа – Панченко Людмила Василівна, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Калитянської селищної ради

тел. 098-647-42-11, e-mail: viddil_osvity_otg@ukr.net .

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь