Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Малі й середні бізнеси можуть отримати до 50 тисяч євро гранту за підтримки ЄС. Як долучитися

Дата: 28.10.2022 08:34
Кількість переглядів: 97

Проєкт «Український Бізнес в дії» спрямований на адаптацію та відновлення діяльності українських малих та середніх підприємств та greentech підприємств, які в умовах російсько-української війни продовжують працювати та потребують допомоги для продовження своєї діяльності.

Участь у проєкті дозволить отримати гранти до 50.000 євро для підвищення стійкості, відновлення та підтримки операційної діяльності.

Грантову підтримку отримають щонайменше 20 українських підприємств, що відповідають кваліфікаційним вимогам та пройдуть конкурсний відбір на основі поданих заявок.  

Гранти можна буде використати на інновації й технічні послуги, які сприяють розвитку підприємства, а також на ресурси й обладнання, потрібні для того, щоб адаптуватися під час реалій війни.

У виняткових випадках гранти можуть покривати частину операційних витрат підприємства протягом шести місяців (якщо без цього підприємство не може безперервно функціонувати).

Щоби взяти участь, малим і середнім бізнесам потрібно мати чітку аргументацію щодо того, як вони використовуватимуть грант у довгостроковій перспективі, а також треба мати:

  • юридичну реєстрацію в Україні чи в ЄС, якщо підприємство релокувалося після 24 лютого (ФОПів не допускають до участі);
  • мінімальний термін діяльності – 2 роки;
  • від 10 до 250 співробітників (або від 5, якщо це «зелене» підприємство);
  • максимальний річний дохід – 50 мільйонів євро.

Також взяти участь не можуть підприємці консалтингової галузі.

Подавати заявки на участь можна до 20 листопада. Більше про проєкт можна дізнатися за посиланням. https://www.businessesinaction.com/

Також 2 листопада організатори проведуть онлайн-подію, де розкажуть, як правильно подати заявку, які критерії відбору й використання грантових коштів. Зареєструватися можна тут. https://docs.google.com/forms/d/1TPB0aO7tw3po4nT5n7usFQkTTboNcICYO0J7oW7xQRs/viewform?edit_requested=true

Український Бізнес в Дії» — це проєкт грантової підтримки малих та середніх підприємств (МСП) та greentech підприємств, що реалізується Програмою розвитку Європейського фонду для Південно-Східної Європи (EFSE DF) та Програмою технічної допомоги Зеленого фонду для зростання (GGF TAF) та міжнародною консалтинговою компанією CIVITTA. Проєкт здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках ініціативи EU4Business.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь