Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Новини

24 Квітня, 2024 р., 08:44
ТЕРМІНИ: Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна – 2023»-«Благодійність на захисті України» - 30 квітня 2024 року (включно)  
19 Квітня, 2024 р., 11:59
Виконавчий комітет Калитянської селищної ради повідомляє про прийом документів щодо надання щорічної разової адресної допомоги сім'ям осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю за рахунок коштів обласного бюджету" відповідно до Київської обласної цільової програми "Турбота" на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Київської обласної ради від 24 грудня 2020 року № 040-01-VIII.    ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! - Що відповідно до заходів п.5.1 - 5.3 Програми (грошова допомога НЕ НАДАЄТЬСЯ ветеранам війни, які належать до осіб з інвалідністю l, ll, lll групи внаслідок війни відповідно до статті 7 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту").    - Особлива увага, що середньомісячний сукупний дохід сім'ї (домогосподарства) не повинен перевищувати двох прожиткових мінімумів (2361грн * 2= 4722грн) для вказаної категорії осіб станом на 1 січня року, в якому надається адресна грошова допомога (заявникам).    - для підтвердження інформації щодо доходів сім’ї (домогосподарства) необхідно заповнити декларацію про доходи та майновий стан осіб, які звернулися за призначенням усіх видів державної соціальної допомоги з Міські, сільські, селищні територіальні громади Київської області з доданням підтверджуючих документів (довідки про доходи всіх членів сім’ї (домогосподарства);   -задеклароване/зареєструване місце проживання (перебування) (фактичне місце проживання – для внутрішньо переміщених осіб) на території Київської області   Сума адресної грошової допомоги встановлюється виходячи з розміру прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, станом на 01 січня року, в якому надається адресна грошова допомога.   
10 Квітня, 2024 р., 15:32
ТЕРМІНОВО для осіб, мешканців Калитянської селищної територіальної громади, які перебувають на обліку ВПО в Броварській міській територіальній громаді але станом на сьогодні повернулись до місця постійного проживання (адреса реєстрації) в селище Калита, с. Заворичі, с. Семиполки, с. Мокрець та с. Бервиця Броварського району Київської області."

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь