Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Проєкти рішень селищної ради №- «Проєкти рішень пленарного засідання 57 позачергової сесії Калитянської селищної ради VIIІ скликання»

Кількість переглядів: 37
Скликання: 8
Сесія: 57
Тип документу: Проєкти рішень селищної ради
Дата: 20.02.2023
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень пленарного засідання 57 позачергової сесії Калитянської селищної ради VIIІ скликання
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 2,7752 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Малаш Олені Михайлівні (0.02 МБ)
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ½ земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Булах Валентині Федорівні та Кудін Анатолію Федорови (0.02 МБ)
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,2094 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Малаш Олені Михайлівні (0.02 МБ)
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ½ земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Булах Валентині Федорівні та Кудін Анатолію Федорови (0.02 МБ)
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 2,5175 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Хуторній Оксані Миколаївні (0.02 МБ)
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,3880 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Балакіру Володимиру Олексійовичу (0.02 МБ)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,5333 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Балакіру Володимиру Олексійовичу (0.02 МБ)
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,4983 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Балакіру Володимиру Олексійовичу (0.02 МБ)
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по 1/3 земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Макарчук Валентині Іванівні, Черних Антоніні (0.02 МБ)
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,8148 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Бурбі Світлані Петрівні (0.02 МБ)
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,4409 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Бурбі Світлані Петрівні (0.02 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,3842 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Бурбі Світлані Петрівні (0.02 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по 1/3 земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Гайовій Ганні Дмитрівні, Прокопець Олені Олек (0.02 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по 1/3 земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Гайовій Ганні Дмитрівні, Прокопець Олені О (0.02 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по 1/3 земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Гайовій Ганні Дмитрівні, Прокопець Олен (0.02 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,7967 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Головченку Олександру Анатолійовичу (0.02 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,6725 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Головченку Олександру Анатолійовичу (0.02 МБ)
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,4782 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Головченку Олександру Анатолійовичу (0.02 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по 1/3 земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Дмитренко Наталії Олексіївні, Дмитренку Олександру (0.02 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по 1/3 земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Дмитренко Наталії Олексіївні, Дмитренку Олекс (0.02 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по 1/3 земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у спільну часткову (сумісну) власність гр. Дмитренко Наталії Олексіївні, Дмитренку Олександру (0.02 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,6543 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Коржиневському Михайлу Васильовичу (0.02 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,4983 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Коржиневському Михайлу Васильовичу (0.02 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,5348 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Коржиневському Михайлу Васильовичу (0.02 МБ)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,6481 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Куделі Івану Васильовичу (0.02 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,6467 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Куделі Івану Васильовичу (0.02 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,6269 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Куделі Івану Васильовичу (0.02 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,6725 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Кузьменку Олександру Миколайовичу (0.02 МБ)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,6215 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Кузьменку Олександру Миколайовичу (0.02 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,4076 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Кузьменку Олександру Миколайовичу (0.02 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,5335 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Сороці Анатолію Дмитровичу (0.02 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,4983 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Сороці Анатолію Дмитровичу (0.02 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 1,0992 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Сороці Анатолію Дмитровичу (0.02 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,6515 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Скоку Володимиру Григоровичу (0.02 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,4289 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Скоку Володимиру Григоровичу (0.02 МБ)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,4857 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянину Скоку Володимиру Григоровичу (0.02 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,4983 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Новіковій Світлані Корнилівні (0.02 МБ)
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,5337 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Новіковій Світлані Корнилівні (0.02 МБ)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,6606 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Новіковій Світлані Корнилівні (0.02 МБ)
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,6515 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Пархоменко Лідії Миколаївні (0.02 МБ)
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,4244 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Пархоменко Лідії Миколаївні (0.02 МБ)
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,6992 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Пархоменко Лідії Миколаївні (0.02 МБ)
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,4572 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Луценко Таїсїї Сергіївні (0.02 МБ)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,4007 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Луценко Таїсії Сергіївні (0.02 МБ)
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки площею 0,6515 га в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Луценко Таїсії Сергіївні (0.02 МБ)
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Гайовій Тетяні Іванівні (0.02 МБ)
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Зубар Олександрі Іванівні (0.02 МБ)
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Березовському Володимиру Миколайовичу (0.02 МБ)
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Гайовому Сергію Вікторовичу (0.02 МБ)
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Єркіній Людмилі Євгенівні (0.02 МБ)
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Карзаченку Сергію Миколайовичу (0.02 МБ)
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Кудіну Володимиру Миколайовичу (0.02 МБ)
  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Ілляш Тетяні Олександрівні (0.02 МБ)
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Лузі Миколі Михайловичу (0.02 МБ)
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Лузі Катерині Степанівні (0.02 МБ)
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Міщенку Дмитрію Васильовичу (0.02 МБ)
  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Мороз Ганні Петрівні (0.02 МБ)
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Мироновській Надії Іванівні (0.02 МБ)
  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж по ½ земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову (сумісну) власність гр. Маковкіну Миколі Миколайовичу та Салівон Любові Миколаї (0.02 МБ)
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Остапенко Любові Василівні (0.02 МБ)
  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Пупковій Людмилі Борисівні (0.02 МБ)
  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Разгоновій Любові Григорівні (0.02 МБ)
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Скок Галині Олександрівні (0.02 МБ)
  64. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Ташуті Ганні Омельянівні (0.02 МБ)
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Христинченку Вячеславу Миколайовичу (0.02 МБ)
  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Чубар Любові Михайлівні (0.02 МБ)
  67. Про надання дозволу громадянці Грегуль Раїсі Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.02 МБ)
  68. Про надання дозволу громадянці Раченко Любові Михайлівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.02 МБ)
  69. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Махлай Олені Володимирівні (0.02 МБ)
  70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Барсен Наталії Михайлівні (0.02 МБ)
  71. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Міщенку Юрію Миколайовичу (0.02 МБ)
  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Богомаз Валентині Семенівні (0.02 МБ)
  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Сазоновій Олександрі Анатоліївні (0.02 МБ)
  74. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Судомі Євгенії Василівні (0.02 МБ)
  75. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Ташута Анатолію Івановичу (0.02 МБ)
  76. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці Трусихіній Світлані Михайлівні (0.02 МБ)
  77. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину Тукало Василю Максимовичу (0.02 МБ)
  78. Про надання дозволу громадянину Химичу Миколі Михайловичу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.02 МБ)
  79. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянам: Денисенку Михайлу Миколайовичу, Денисенко Світлані Іванівні, Денисенку Микол (0.02 МБ)
  80. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Перевозченко Зої Захарівні (0.02 МБ)
  81. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її у власність громадянці Хуторній Оксані Миколаївні (0.02 МБ)
  82. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки що перебуває у комунальній власності Калитянської селищної ради (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь