Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Проєкти рішень виконавчого комітету №- «ПРОЄКТИ РІШЕНЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КАЛИТЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на 04.04.2023р.»

Кількість переглядів: 59
Скликання: Виконавчий комітет
Сесія: 04.04.2023
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 31.03.2023
Номер документу: -
Назва документу: ПРОЄКТИ РІШЕНЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КАЛИТЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на 04.04.2023р.
Прикріплені файли:
  1. Про створення Калитянської селищної субланки Броварської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Київської області (0.04 МБ)
  2. Про продовження терміну перебування малолітньої дитини, позбавленої батьківського піклування, *************** ************ ********* у комунальному закладі Київської обласної ради "Спеціалізований обласний будинок дитини м. Боярка". (0.01 МБ)
  3. Про продовження терміну перебування малолітньої дитини, позбавленої батьківського піклування, *************** ************ ********* у комунальному закладі Київської обласної ради "Спеціалізований обласний будинок дитини м. Боярка" (0.01 МБ)
  4. Про продовження терміну перебування малолітньої дитини, позбавленої батьківського піклування, *************** ************ ********* у комунальному закладі Київської обласної ради "Спеціалізований обласний будинок дитини м. Боярка" (0.01 МБ)
  5. Про направлення на реабілітацію малолітніх дітей ********* ********* ******, ********** *********** ************ та *********** *********** ******** до Міжнародної благодійної організації «Служба порятунку дітей» (0.01 МБ)
  6. Про визнання рішення виконавчого комітету Калитянської селищної ради від 22.10.2019 року № 514 Про розгляд програми «Регулювання численності безпритульних тварин та контролю за утриманням домашніх тварин у населених пунктах Калитянської об’єднаної г (0.02 МБ)
  7. Про створення тимчасової комісії для обстеження лінії електромереж зовнішнього освітлення в межах населених пунктів с. Мокрець та с. Бервиця Калитянської селищної територіальної громади (0.02 МБ)
  8. Про створення тимчасової комісії з обстеження централізованого та нецентралізованого водопостачання, на території Калитянської селищної територіальної громади (0.02 МБ)
  9. Про створення місцевого матеріального резерву Калитянської селищної територіальної громади для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (0.03 МБ)
  10. Про попереднє схвалення Програми організації надання шефської допомоги військовій частині А0415, яка дислокується на території Калитянської селищної територіальної громади на 2023 рік (0.02 МБ)
  11. ПРОГРАМА «Організація надання шефської допомоги військовій частині А 0415, яка дислокується на території Калитянської селищної територіальної громади Броварського району Київської області на 2023 рік» (0.02 МБ)
  12. Про внесення змін до Переліку об’єктів нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки, що належить до комунальної власності Калитянської територіальної громади, яке може бути передано в оренду (0.03 МБ)
  13. Про надання згоди на передачу в оренду майно, що належить до комунальної власності Калитянської селищної територіальної громади, а саме: обладнання стоматологічного кабінету (0.03 МБ)
  14. Про надання згоди на передачу в оренду майна, що належить до комунальної власності Калитянської селищної територіальної громади, а саме: нежитлову будівлю, що розташована за адресою (0.03 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь