Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Проєкти рішень виконавчого комітету №- «ПРОЄКТИ РІШЕНЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КАЛИТЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на 06.07.2023р.»

Кількість переглядів: 17
Скликання: Виконавчий комітет
Сесія: 06.07.2023
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 05.07.2023
Номер документу: -
Назва документу: ПРОЄКТИ РІШЕНЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КАЛИТЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на 06.07.2023р.
Прикріплені файли:
  1. Про скасування дозволу на розміщення зовнішньої реклами (0.02 МБ)
  2. Про продовження терміну перебування неповнолітньої дитини-сироти, *** *** *** у Білоцерківському дитячому будинку-інтернаті Департаменту соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації (0.01 МБ)
  3. Про затвердження у новому складі Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми виконавчого комітету Калитянської селищної ради (0.03 МБ)
  4. Про затвердження у новому складі міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах (0.03 МБ)
  5. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Калитянської селищної ради № 44 від 18.04.2023 р. (0.02 МБ)
  6. Про надання дозволу на виготовлення паспорту прив’язки щодо розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності СП ТОВ «Нива Переяславщини» в смт Калита (0.02 МБ)
  7. Про надання дозволу на виготовлення паспорту прив’язки щодо розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності СП ТОВ «Нива Переяславщини» в селі Семиполки (0.02 МБ)
  8. Про затвердження заходів щодо збереження від пошкоджень кабельних ліній зв'язку на території Калитянської селищної територіальної громади (0.02 МБ)
  9. Про зняття статусу службового житла з квартири (0.02 МБ)
  10. Про зняття статусу службового житла з квартири (0.02 МБ)
  11. Про продовження терміну на реабілітацію малолітніх дітей *** *** ***, *** *** *** та *** *** *** в Міжнародній благодійній організації «Служба порятунку дітей» (0.01 МБ)
  12. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Манойленку Сергію Миколайовичу (0.02 МБ)
  13. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Новосьоловій Ользі Іванівні (0.02 МБ)
  14. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Дорошенку Олександру Віталійовичу ½ ч. та Дорошенко Оксані Борисівні ½ ч. (0.02 МБ)
  15. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Картавченко Дарії Олегівні (0.02 МБ)
  16. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Білошицькій Еммі Юріївні (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь