Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Проєкти рішень виконавчого комітету №- «ПРОЄКТИ РІШЕНЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КАЛИТЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на 08.09.2023р.»

Кількість переглядів: 58
Скликання: Виконавчий комітет
Сесія: 08.09.2023
Тип документу: Проєкти рішень виконавчого комітету
Дата: 06.09.2023
Номер документу: -
Назва документу: ПРОЄКТИ РІШЕНЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КАЛИТЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на 08.09.2023р.
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на видалення дерев в населених пунктах Калитянської селищної територіальної громади (0.02 МБ)
  2. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Дмитренко Людмилі Миколаївні (0.02 МБ)
  3. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Гончаренко Галині Костянтинівні (0.02 МБ)
  4. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Вегері Єлізаветі Хрисанівні (0.02 МБ)
  5. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Глівенко Тетяні Федорівні (0.02 МБ)
  6. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Кириченко Наталії Олександрівні (0.02 МБ)
  7. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Мазій Наталії Вікторівні (0.02 МБ)
  8. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Коваленко Маргариті Павлівні (0.02 МБ)
  9. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Куцієнко Людмилі Олександрівні (0.02 МБ)
  10. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Ковальчуку Віктору Івановичу (0.02 МБ)
  11. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Проданюк Яні Степанівні (0.02 МБ)
  12. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Шатохіну Олексію Анатолійовичу (0.02 МБ)
  13. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Раченку Сергію Миколайовичу (0.02 МБ)
  14. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Калитянської селищної ради №132 від 15.08.2023 року «Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Кравченку Олегу Юрійовичу» (0.02 МБ)
  15. Про утворення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України (0.02 МБ)
  16. ПЕРСОНАЛЬНИЙ СКЛАД комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України (0.02 МБ)
  17. П О Л О Ж Е Н Н Я про комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь