Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Рішення виконавчого комітету №- «РІШЕННЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КАЛИТЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VІІI скликання від 20.02.2024 року»

Кількість переглядів: 40
Скликання: Виконавчий комітет
Сесія: 20.02.2024
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 23.02.2024
Номер документу: -
Назва документу: РІШЕННЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КАЛИТЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VІІI скликання від 20.02.2024 року
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін у рішення №116 від 21.09.2021р. «Про визначення уповноваженого органу з внесення інформації до Реєстру будівельної діяльності про присвоєння, зміни, коригування, анулювання адрес об’єктів будівництва, об’єктів нерухомого майна» з урахуванням всіх змін та доповнень (0.05 МБ)
  2. Про переведення житлового будинку квартирного типу – квартири №1 за адресою с. Заворичі, вул. Суворова, буд. №38 в ½ частину житлового будинку садибного типу (0.05 МБ)
  3. Про попереднє схвалення проекту затвердження звіту виконання бюджету Калитянської селищної територіальної громади за 2023 рік (0.06 МБ)
  4. Інформація про хід виконання бюджету Калитянської селищної територіальної громади за 2023 рік (0.87 МБ)
  5. Про надання дозволу на вчинення правочину (0.02 МБ)
  6. Про відмову у наданні компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Філічкіній Наталії Володимирівні (0.02 МБ)
  7. Про відмову у наданні компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Дунаєвському Андрію Геннадійовичу (0.02 МБ)
  8. Про відмову у наданні компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Ясюченко Віті Вадимівні (0.02 МБ)
  9. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Апостолу Анатолію Валентиновичу (0.02 МБ)
  10. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Коротченко Тетяні Олексіївні (0.02 МБ)
  11. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Ланченку Валентину Васильовичу (0.02 МБ)
  12. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Сакун Ніні Петрівні (0.02 МБ)
  13. Про присвоєння адреси об'єкту нерухомого майна житловому будинку садибного типу, що розташований в с. Семиполки (0.02 МБ)
  14. Про коригування адреси об'єкта нерухомого майна житлового будинку садибного типу, що розташований в с. Заворичі, вулиця Суворова (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь