Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Рішення виконавчого комітету №- «РІШЕННЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КАЛИТЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VІІI скликання від 16.04.2024 року»

Кількість переглядів: 23
Скликання: Виконавчий комітет
Сесія: 16.04.2024
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 16.04.2024
Номер документу: -
Назва документу: РІШЕННЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КАЛИТЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VІІI скликання від 16.04.2024 року
Прикріплені файли:
  1. Про взяття на квартирний облік гр. Ващенка Юрія Юрійовича (0.02 МБ)
  2. Про затвердження Порядку організації планування та проведення закупівель Виконавчим комітетом Калитянської селищної ради (0.09 МБ)
  3. Про присвоєння адреси об'єкту нерухомого майна, що має ознаки безхазяйного майна (0.02 МБ)
  4. Про надання дозволу на видалення дерев в населених пунктах Калитянської селищної територіальної громади (0.02 МБ)
  5. Додаток до рішення бланки заяв (0.02 МБ)
  6. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Годованюку Івану Васильовичу (0.02 МБ)
  7. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Калініній Ользі Олександрівні (0.02 МБ)
  8. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Білоус Світлані Іванівні (0.02 МБ)
  9. Про присвоєння адреси об'єкту нерухомого майна садовому будинку, що розташований в с. Семиполки Броварського району Київської області (0.02 МБ)
  10. Про присвоєння адреси об'єкту нерухомого майна садовому будинку, що розташований в СТ «Локомотив-1», с. Мокрець Броварського району Київської області (0.02 МБ)
  11. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Калитянської селищної ради № 34 від 20.02.2024 року «Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Сакун Ніні Петрівні» (0.02 МБ)
  12. Про коригування адреси об'єкта нерухомого майна – громадський будинок (магазин), що розташований в с. Заворичі, вулиця Вокзальна (0.02 МБ)
  13. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Жидовець Надії Іванівні Відповідно Закону України «Про компенсацію за пошкодження (0.02 МБ)
  14. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Гуменюку Петру Івановичу (0.02 МБ)
  15. Про надання компенсації за пошкоджений об’єкт нерухомого майна внаслідок бойових дій, що належить гр. Фроловій Юлії Михайлівні (0.02 МБ)
  16. Про продовження терміну перебування малолітньої дитини, позбавленої батьківського піклування, ******** ****** ******** у комунальному закладі Київської обласної ради (0.01 МБ)
  17. Про продовження терміну перебування малолітньої дитини, позбавленої батьківського піклування, ******** ****** ******** у комунальному закладі Київської обласної ради (0.01 МБ)
  18. Про продовження терміну перебування малолітньої дитини, позбавленої батьківського піклування, ******** ****** ******** у комунальному закладі Київської обласної ради (0.01 МБ)
  19. Про призначення помічника Байдака Андрія Анатолійовича дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (0.02 МБ)
  20. Про продовження терміну перебування малолітніх **********, ********** та ********** в Комунальному закладі Калитянської селищної ради Дитячий будинок «Надія» (0.01 МБ)
  21. Про взяття на квартирний облік гр. Тивонюка Святослава Євгенійовича (0.02 МБ)
  22. Про надання матеріальної допомоги (0.02 МБ)
  23. Про призначення помічника Левченка Олега Петровича дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (0.02 МБ)
  24. Про надання дозволу на оформлення паспорту прив’язки групи тимчасових споруд в смт. Калита для здійснення підприємницької діяльності ФОП Єременко Іван Сергійович (0.02 МБ)
  25. Про утворення комісії з надання одноразової матеріальної допомоги Захисникам та Захисницям України, членам їх сімей, членам сімей загиблих (померлих) та їх родинам, затвердження персонального складу комісії та Положення про надання одноразової матеріальної допомоги Захисникам та Захисницям України, членам їх сімей, членам сімей загиблих (померлих) та їх родинам (0.04 МБ)
  26. Про затвердження рішення комісії від 12.04.2024 № 6/з/м «Про відмову у наданні компенсації за знищений об’єкт нерухомого майна (житловий будинок) громадянці Ходос Любові Федорівни за заявою № ЗВ-16.10.2023-56217» (0.02 МБ)
  27. Про призначення помічника Черньова Анатолія Васильовича дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь