Калитянська громада

Київська область, Броварський район

Проєкти рішень селищної ради №- «Проєкти рішень пленарного засідання 86 чергової сесії Калитянської селищної ради VIIІ скликання (додаткові)»

Кількість переглядів: 17
Скликання: 8
Сесія: 86
Тип документу: Проєкти рішень селищної ради
Дата: 17.04.2024
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень пленарного засідання 86 чергової сесії Калитянської селищної ради VIIІ скликання (додаткові)
Прикріплені файли:
  1. Про внесення змін до «Цільової програми Калитянської селищної ради захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на 2022-2024 роки» та Плану фінансового забезпечення на 2024 рік цієї Програми (0.02 МБ)
  2. Про створення молодіжного простору «SweetSpace» на базі Відділу освіти, культури, молоді та спорту Калитянської селищної ради (0.03 МБ)
  3. Про затвердження плану оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Калитянської селищної ради на 2024-2027 роки (0.02 МБ)
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності під розміщення кладовища в с. Семиполки, вул. Остерське шосе (0.02 МБ)
  5. Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури на посаду старости старостинського округу Калитянської селищної ради (0.06 МБ)
  6. Про погодження план-траси з проектної документації: «Реконструкція Л-1 ТП-426 для приєднання до електричних мереж електроустановок приватного будинку Позняк С. В. по кад.№3221255500:01:014:0002 в смт. Калита, Броварського району, Київської області» (0.02 МБ)
  7. Про припинення права постійного користування гр. Рамазанова Тофікпаша Нажмутдіновича на земельну ділянку (0.03 МБ)
  8. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок невитребуваних земельних часток (паїв) за межами с. Семиполки Калитянської селищної ради для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.02 МБ)
  9. Про виділення приміщень комунальної форми власності для реалізації експериментального проекту із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості у Калитянській селищній територіальній громаді (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь